Se spala sfecla si, uda, se presara cu putin chimen si sare grunjoasa, dupa care se infasoara in folie de aluminiu si se asaza intr-o tava unsa. Printre sfecle se pun cartofii bine spalati, se presara si ei cu sare si chimen si se baga la cuptor. Se lasa sa se patrunda circa o ora si un sfert la 200°C (se incearca daca sunt gata cu varful unui cutit). Legumele coapte se servesc cu un sos preparat din smantana si iaurt, in care se incorporeaza hreanul, mararul tocat, sare, piper si zahar si se amesteca bine.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii