Se spala sfecla si, uda, se presara cu putin chimen si sare grunjoasa, dupa care se infasoara in folie de aluminiu si se asaza intr-o tava unsa. Printre sfecle se pun cartofii bine spalati, se presara si ei cu sare si chimen si se baga la cuptor. Se lasa sa se patrunda circa o ora si un sfert la 200°C (se incearca daca sunt gata cu varful unui cutit). Legumele coapte se servesc cu un sos preparat din smantana si iaurt, in care se incorporeaza hreanul, mararul tocat, sare, piper si zahar si se amesteca bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii