Reteta postata pe: 10 iunie 2009
Ingrediente
1 kg sfecla rosie, pasta de hrean, ulei, otet, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Sfecla rosie se curata si se fierbe in apa cu sare. Cand este fiarta (se incearca folosind o furculita, ca pe cartofi) se scurge de apa si se da pe razatoarea mare. Sfecla rosie rasa se amesteca impreuna cu ulei, otet si hrean, dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie cu hrean" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Sfecla se spala bine si se pune la fiert . Cand este fiarta, se scoate din apa si se lasa sa se
Hreanul se curata, se spala, se zvanta bine si se da pe razatoarea mica sau se toaca la blender.
17 voturi
2 comentarii
1h 40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate