autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » Supe de legume

Sfeclovnic Rusesc

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
0.5 kg sfecla rosie, 150 - 200 g smintina, 1 lingura otet, 3 linuri faina, 2-3 catei de usturoi tocat, 1.5 - 2.5 l de bulion sau 3 cuburi de Galina Blanca, 2 - 3 linguri de patrungel sau alta verdeata, sare, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Sfecla se da prin razatoare mica si se pune in bulion si adaugam otetul. Dupa 10 min. de fierbere dizolvam faina cu smintina in 500 g apa si o turnam peste continutul din oala. Lasam 5 min. si adaugam usturoiultocam. Mai lasam 5 min. apoi stingem focul, punem verdeata si acoperim oala. Peste 10 min. putem servi sfeclovnicul

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfeclovnic Rusesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supã în dovleac

Supã în dovleac

Aceastã supã am fãcut-o mai demult si nu am ajuns sã o postez aici:) Sper sã vã placã si

3 voturi    4 comentarii
35 min
Supe de legume
Supa-crema de legume ( de post ) cu crutoane picante

Supa-crema de legume ( de post ) cu crutoane picante

Se curata si se spala legumele foarte bine, apoi se taie in bucati mai potrivite si se pun la fiert

10 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

    Daca adaugam o lingura de smantana e o nebune. Se serveste cu bulcutza incalzita, unsa cu usturoi.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 0.5 kg sfecla rosie
  • 150 - 200 g smintina
  • 1 lingura otet
  • 3 linuri faina
  • 2-3 catei de usturoi tocat
  • 1.5 - 2.5 l de bulion sau 3 cuburi de Galina Blanca
  • 2 - 3 linguri de patrungel sau alta verdeata
  • sare
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un clocot si se scurg de acea apa.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zeama de fasole cu costita