autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » Supe de legume

Sfeclovnic Rusesc

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
0.5 kg sfecla rosie, 150 - 200 g smintina, 1 lingura otet, 3 linuri faina, 2-3 catei de usturoi tocat, 1.5 - 2.5 l de bulion sau 3 cuburi de Galina Blanca, 2 - 3 linguri de patrungel sau alta verdeata, sare, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Sfecla se da prin razatoare mica si se pune in bulion si adaugam otetul. Dupa 10 min. de fierbere dizolvam faina cu smintina in 500 g apa si o turnam peste continutul din oala. Lasam 5 min. si adaugam usturoiultocam. Mai lasam 5 min. apoi stingem focul, punem verdeata si acoperim oala. Peste 10 min. putem servi sfeclovnicul

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfeclovnic Rusesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii

Supa de rosii

Morcovul şi dovleceii se curăţă, se spală şi se dau pe răzătoarea mare, apoi, se înăbuşa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa crema de sfecla rosie cu portocale

Supa crema de sfecla rosie cu portocale

Curatam legumele si le spalam bine in apa rece . Le facem cubulete , cu cat le taiem mai marunt

1 vot    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

    Daca adaugam o lingura de smantana e o nebune. Se serveste cu bulcutza incalzita, unsa cu usturoi.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 0.5 kg sfecla rosie
  • 150 - 200 g smintina
  • 1 lingura otet
  • 3 linuri faina
  • 2-3 catei de usturoi tocat
  • 1.5 - 2.5 l de bulion sau 3 cuburi de Galina Blanca
  • 2 - 3 linguri de patrungel sau alta verdeata
  • sare
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de linte cu usturoi Supa crema de linte cu usturoi

Se pune untul intr-un vas pe foc, se caleste ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate si taiate cuburi; dupa 2 min,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de legume cu fasole verde Supa crema de legume cu fasole verde

Taiem prazul feliute (doar partea alba) si il calim in ulei de masline, impreuna cu usturoiul. Cand s-a inmuiat bine, adaugam bulionul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii de post de la bloggeri
SUPĂ DE ROŞII CU GĂLUŞTE DE GRIŞ ŞI LEUŞTEAN
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania