autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » Supe de legume

Sfeclovnic Rusesc

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
0.5 kg sfecla rosie, 150 - 200 g smintina, 1 lingura otet, 3 linuri faina, 2-3 catei de usturoi tocat, 1.5 - 2.5 l de bulion sau 3 cuburi de Galina Blanca, 2 - 3 linguri de patrungel sau alta verdeata, sare, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Sfecla se da prin razatoare mica si se pune in bulion si adaugam otetul. Dupa 10 min. de fierbere dizolvam faina cu smintina in 500 g apa si o turnam peste continutul din oala. Lasam 5 min. si adaugam usturoiultocam. Mai lasam 5 min. apoi stingem focul, punem verdeata si acoperim oala. Peste 10 min. putem servi sfeclovnicul

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfeclovnic Rusesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari. Punem intr-o oala 2 L de apa, adaugam legumele,

8 voturi    7 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa

Supa "hora vitaminelor" cu paste si parmezan

Toate legumele le curatam, le spalam si le tocam cubulete, in afara de pastaile de fasole ce sunt

2 voturi    1 comentariu
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

    Daca adaugam o lingura de smantana e o nebune. Se serveste cu bulcutza incalzita, unsa cu usturoi.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 0.5 kg sfecla rosie
  • 150 - 200 g smintina
  • 1 lingura otet
  • 3 linuri faina
  • 2-3 catei de usturoi tocat
  • 1.5 - 2.5 l de bulion sau 3 cuburi de Galina Blanca
  • 2 - 3 linguri de patrungel sau alta verdeata
  • sare
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supă cremă de ştevie