Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi am aranjat salata și spanacul deasupra ( eu le-am spălat și le-am dat prin centrifuga pentru verdețuri ). Am continuat cu feliile de castraveți, fâșiile de ardei gras, ciupercile, roșiile iar la final feliile de ridichi.
Nu am uitat de pieptul de pui pe care l-am condimentat cu sare de Hinalaya și vegeta pregătită vara trecută. :) L-am înăbușit în tigaia acoperită. ATENȚIE: fără adaos de grăsime. Legumele care alcătuiesc vegeta s-au hidratat datorită aburului și au dat culoare și un gust deosebit cărnii. Nu recomand vegeta din comerț.
Am îndoit marginea inferioară a lipiei, apoi am rulat-o împreună cu folia de aluminiu. Simplu și rapid. O porție echilibrată de vitamine pentru un a start al zilei excelent.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii