Cele doua pulpe de pui se prajesc la gratar sau in ceaun. Dupa ce sunt gata, se curata de pe os si se taie in fasii subtiri. Castravetii (pot si murati) se taie pe lung, in fasii subtiri. Cartofii se curata si se prajesc, iar legumele se taie si ele in fasii subtiri. Se prapara si maioneza. Se ia lipia, iar in interiorul ei se asaza carnea, cartofii, castravetii, rosiile, ceapa, se pune maioneza, ketchup-ul si sarea dupa gust, apoi se ruleaza. Se serveste calda. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii