Nr. de portii: 4.
Se dau la cuptor copanele de pui intr-o tava cu ulei, putina apa si condimente dupa gust, eu am folosit sare si piper. Se lasa la foc potrivit pana se patrund bine.
Intre timp, se prajesc cartofii.
Se pregatesc lipiile: se pune faina cu garantul intr-un castronel si se amesteca impreuna cu sarea. Se face o adancitura si se adauga apa. Se framanta ca pe un aluat de paine. Daca nu aveti garant, folositi drojdie.
Nu se lasa la crescut.
Se taie aluatul in 4 portii si se intinde fiecare lipie cu sucitorul cat mai subtire.
Intr-o tigaie teflonata incinsa, fara ulei, se prajeste fiecare lipie cate 1 minut pe fiecare parte. Se scoate pe o farfurie si se acopera cu un prosop de bucatarie, sa nu se intareasca.
Asezonati rosiile cu putina sare si piper mozaic, pentru a le da mai multa savoare. Puteti pune apoi toate ingredientele pe care doriti sa le folositi ca umplutura pentru shaorma pe farfurie, astfel incat fiecare sa-si umple lipia cu ce-i place.
Pofta Buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii