Se toarna bulionul intr-un castronel se adauga 2 linguri uleiii, sare, piper, oregano, busuioc si se amesteca. Cu sosul obtinut se ung lipiile pe o parte.
Separat se face o salata din: varza taiata taietei, boabele de porumb, ceapa tocata, rosiile si ardeiul tocate, castravetii felii subtiri, o 2 linguri ulei, sare si piper.
Se aseaza salata in lipii si lipiile se ruleaza ca sarmalele. Se unge o tava cu putin ulei se aseaza lipiile rulate. Se pun in cuptorul preincalzit la treapta 4 si se lasa 12 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii