Carnea se caleste in foarte putin ulei,se adauga ceapa taiata, morcovul taiat cubulete si ardeiul. Cand este facuta ceapa,adaugati mazarea si mai caliti pentru 5 minute,dupa care puneti toata compozitia intr-o tava pentru cuptor.
Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert. Cand sunt gata, se scurg bine de apa si se face un pireu normal cu unt si lapte. Aranjati pireul peste carnea din tava si dati la cuptor pentru 30 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii