Reteta postata pe: 16 iulie 2008
Ingrediente
6 kg capsuni, 6 kg zahar, 3 l apa la temperatura camerei, 1 plic conservant
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Capsunile se zdrobesc, se adauga zaharul si se lasa de pe o zi pe alta in cratita. In ziua urmatoare se adauga apa si se amesteca din cand in cand. Dupa ce s-a topit zaharul se adauga conservantul si se pune in sticle, strecurand in prealabil siropul prin tifon.
Daca ti-a placut reteta noastra "SIROP DE CAPSUNI (la rece)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
La sfarsitul lunii mai , cand mugurii de pin apar , tare imi place sa culeg din varful muntelui ,acolo
Sucuri si compoturi de fructe
Intr-un vas mare de plastic punem zmeura si o framantam bine cu mana pina zdrobim toata zmeura, apoi
87 voturi
14 comentarii
48h
Sucuri si compoturi de fructe
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
laura , 04 ianuarie 2010
da, tine