Fructele se zdrobesc si se amesteca cu 2 l de apa si sarea de lamaie. A 2-a zi se strecoara prin tifon. La 1 l sirop se pune 1 kg zahar, zahar care se topeste pe foc cu litrul de apa ramas. Dupa ce s-a racit siropul de zahar, se amesteca cu siropul din fructe si cu praful conservant. Se pune in sticla.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii