Smoothie cu nuca de cocos si seminte de canepa

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Smoothie cu nuca de cocos si seminte de canepa

Ingrediente

  • 1/2 miez nuca de cocos si apa din nuca
  • 1/2 mar
  • o mana de coacaze
  • sirop de artar pentru indulcit
  • 1 lingurita seminte de canepa decorticate

Mod de preparare

Mai intai spargeti nuca de cocos. Dupa ce ati scos apa din ea, o luati in mana protejandu-va mana cu un prosopel de bucatarie si cu ciocanelul ii dati cateva poc-poc de jur imprejur, pe mijlocul ei. Dupa cateva lovituri va incepe sa se crape. Cand a crapat de jut imprejut, bagati lama unui cutit si desfaceti. Ar trebui sa aveti doua jumatati aromate. Scoateti miezul si gatiti-l dupa plac sau consumati-l ca atare.

Spalati marul si decojiti o jumatate pe care o taiati in bucatele.

Puneti in recipientul blenderului miezul de nuca de cocos si marul taiat in bucatele, apa din nuca de cocos si veti mai completa cu apa plata, pe timpul blenduirii. Puneti o mana de coacaze si sirop de artar si blenduiti in doua reprize. Veti obtine un smoothie extremd e gros, consistent si in care veti simti bucatile de nuca de cocos, ideal e sa il luati la birou, si sa il turnati intr-un bol, eventual sa il papati cu ajutorul unei lingurite. daca va doriti un smoothie fara bucatele prin el :) va recomand sa il strecurati si sa presati bine compozitia. Va rezulta un suc gros. Adaugati semintele de canepa decorticate si voial! Un mic dejun consisten si sanatos, energizant!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise