autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Retete la gratar

Snack de toamna

Autor: Angelica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Angelica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 noiembrie 2018

Ingrediente
1 bagheta lunga, sau 10 felii de paine,  unt la temperatura camerei, 2 linguri de ulei de masline,  1/2 de ceapa (puteti pune si praz ca-s si mai bune asa), 1 catel de usturoi, 200 gr.ciuperci champignion, maghiran, cimbru, 50 gr branza de oaie, 1 minge de mozzarella Granarolo, sos Napoltan (sau in lipsa lui, ketchup), verdeata (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Din toate ciupercile le alegem pe cele mai frumoase si taiem din ele, pe lung, cate 10-15 feliute foarte subtiri cu tot cu piciorus. Restul le tocam marunt.

Intr-o tigaie punem la calit in ulei ciupercile, adaugam apoi usturoiul tocat marunt, prazul, ceapa cubulete, o piscatura de maghiran si la fel de mult cimbru. Lasam la calit cam 10 minute dupa care adaugam sare si piper. Cine doreste si verdeata, acum o poate adauga. Amestecam usor si, cand legumele sunt rumene, luam tigaia de pe foc.

Separat prajim in foarte putin ulei si feliutele de ciupercute, dupa care le scoatem si le punem la scurs pe un servetel de hartie.

Intindem umplutura pe cate o felie de paine. Cea de-a doua felie de paine a unui sandvis, o ungem cu unt, apoi intindem putin sos Napoletan (sau ketchup), presaram deasupra branza de oaie si mozzarella rupta bucatele.

Impreunam felia cu umplutura de ciuperci cu cea cu unt, sos (ketchup) si branza.

Deasupra fiecarui sandvis punem cate 3 feliute din ciupercile prajite separat.

Punem snack-urile gata formate intr-un sandvis maker si le lasam pana se rumenesc si se fac aurii.

Servim gustarile de toamna calde, dar la fel de bune sunt si reci.

Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snack de toamna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Piept de pui picant la grătar

Piept de pui picant la grătar

Astfel că...vă spun, dragilor, că este cel mai bun grătar de pui, pe care l-am mâncat vreodată.

11 voturi    1 comentariu
4h 5 min
Retete la gratar
Mititei facuti in casa

Mititei facuti in casa

Se spala carnurile, se curata de eventualele nervuri si fibre, se toaca in bucati si se marunteste

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 bagheta lunga
  • sau 10 felii de paine
  •  unt la temperatura camerei
  • 2 linguri de ulei de masline
  •  1/2 de ceapa (puteti pune si praz ca-s si mai bune asa)
  • 1 catel de usturoi
  • 200 gr.ciuperci champignion
  • maghiran
  • cimbru
  • 50 gr branza de oaie
  • 1 minge de mozzarella Granarolo
  • sos Napoltan (sau in lipsa lui
  • ketchup)
  • verdeata (optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Angelica
Cozonac minunat cu cocos si mandarine

Cozonac minunat cu cocos si mandarine

Pentru inceput tapetam doua tavi de cozonac cu hartie cerata.Le punem deoparte. *Acum incepem

5 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Craciun
Cupcakes love bouquet

Cupcakes love bouquet

Aluat: 1.Incalzim cuptorul la 180 gr.sau la treapta medie 2.Pregatim doua tavi de briose si hartii

0 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cozonac de carne

Cozonac de carne

1.Tapetam o tava de cozonac cu folie de aluminiu (sau hartie de copt) in asa fel incat folia sa ramana

6 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Fleica de porc la grill, cu sparanghel si cartofi copti Fleica de porc la grill, cu sparanghel si cartofi copti

Îmi plac mult cartofii copți cu unt și cimbru alături de grătar. De data asta, am adăugat și sparanghel, pe care l-am

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Frigarui mixte de legume si muschiulet Frigarui mixte de legume si muschiulet

Se taie carnea in bucatele de marimea ciupercutelor. Se spala, se curata si se taie legumele in bucati potrivite de aproximativ aceeasi

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Aperitive cu carne
Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci