Carnea se spala, se zvinta, se portioneaza, se bate cu ciocanul de snitele si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in ulei cu putina supa si se scot in alt vas. In sosul format se inabusa ceapa si apoi se adauga boiaua si pasta de tomate dizolvata in putina supa. Cind ceapa s-a inabusit, se adauga restul de supa si se continua fierberea cca 30 minute. Sosul format se strecoara peste snitele inabusite si se fierb impreuna cca 20 minute. Spre sfirsit se adauga smintina si se amesteca usor componentele. Se serveste cu garnituri din legume, dupa preferinta.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii