autor:

» » Mancaruri cu carne

Snitel de pui

Autor: camelia elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: camelia elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2012

Ingrediente
piept de pui, ou, fulgi de porumb, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii subtiri si se bate. Apoi, se bate oulsi fulgii de porumb se maruntesc. Feliile de pui se trec prin ou si se condimenteaza cu sare si piper.

Apoi, se trec prin fulgii de porumb si se pun la prajit.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
CARTOFI CU BOIA SI SNITEL DE PUI

CARTOFI CU BOIA SI SNITEL DE PUI

Cartofii(eu am folosit cartofi rosii) curatati de coaja, taiati cubulete mai mari, se fierb in apa

6 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
snitel din carne de pui

snitel din carne de pui

pieptul de pui se portioneaza si se bate cu ciocanul de snitele.intre timp se pregateste aluatul

4 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • piept de pui
  • ou
  • fulgi de porumb
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de camelia elena
Chiftele din cartofi

Chiftele din cartofi

Se fierb cartofii (ca pentru piure), se piseaza bine, se adauga ouale crude si se pune vegeta si

15 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Pocea cu branza

Pocea cu branza

Se topeste untul si se amesteca cu ouale si faina(se face coca). Din coca obtinuta se fac mingiute

13 voturi    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ficatei sote cu piure de cartofi noi