autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Snitel de pui auriu

Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iulie 2008

Ingrediente
1 piept de pui, 2 oua, faina, condiment de pui knorr, fulgi de porumb, seminte de susan

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui pentru snitele, se bat bine si se condimenteaza cu knorr-barbeque de pui. Se lasa la rece 30 min, sa patrunda condimentul.
Se bat ouale.
Fiecare snitel se da prin faina, ou si apoi prin fulgii de porumb sau prin semintele de susan si se pun la prajit in baie de ulei incins.
Se pot servi cu salata de cartofi cu varza si maioneza.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui auriu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu de pui

Cordon bleu de pui

Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui lipicios cu lamaie

Pui lipicios cu lamaie

Asezonati bucatile de pui cu sare si piper . Incinge uleiul de masline intr-o tigaie pentru sotat.

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • condiment de pui knorr
  • fulgi de porumb
  • seminte de susan

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui