autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Snitel de pui auriu

Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flavia Ungurean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iulie 2008

Ingrediente
1 piept de pui, 2 oua, faina, condiment de pui knorr, fulgi de porumb, seminte de susan

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui pentru snitele, se bat bine si se condimenteaza cu knorr-barbeque de pui. Se lasa la rece 30 min, sa patrunda condimentul.
Se bat ouale.
Fiecare snitel se da prin faina, ou si apoi prin fulgii de porumb sau prin semintele de susan si se pun la prajit in baie de ulei incins.
Se pot servi cu salata de cartofi cu varza si maioneza.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui auriu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Se taie cubulete potrivite carnea de porc;se pune intr-o cratita la prajit cu putin ulei.Cand carnea

17 voturi    28 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu mazare

Piept de pui cu mazare

Spalam bine pieptul de pui il taiem in cubulete. Punem intr-o craticioara 2 linguri de ulei din samburi

70 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • condiment de pui knorr
  • fulgi de porumb
  • seminte de susan

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Șnițel ”tocat”