Snitel din piept de curcan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Snitel din piept de curcan

Ingrediente

  • Piept de curcan
  • 2 oua
  • faina
  • fulgi de porumb
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Pieptul de curcan se taie feliute subtiri. Daca vi se par prea groase se pot bate putin.

Le dati cu sare si piper.

Fulgi de porumb se sfarma cu dosul unei linguri.

Ouale se bat bine.

Feliile de snitel se dau prin faina , ou si fulfi de porumb .Se lasa sa stea asa macar 10 minute sa se prinda bine crusta de el.

Se prajesc in ulei incins , dupa care se pun pe un servet de hartie sa se scurga uleiul din snitel sau pot fi puse si in doua pungi Knorr daca doriti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise