Pieptul de curcan se taie feliute subtiri. Daca vi se par prea groase se pot bate putin.
Le dati cu sare si piper.
Fulgi de porumb se sfarma cu dosul unei linguri.
Ouale se bat bine.
Feliile de snitel se dau prin faina , ou si fulfi de porumb .Se lasa sa stea asa macar 10 minute sa se prinda bine crusta de el.
Se prajesc in ulei incins , dupa care se pun pe un servet de hartie sa se scurga uleiul din snitel sau pot fi puse si in doua pungi Knorr daca doriti.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii