Se dezoseaza pieptul de pui, se taie feliute subtiri, se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza cu sare, piper si boia dupa gust.
Separat se face urmatoarea compozitie:
Se bat bine ouale, se incorporeaza faina amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga cateva picaturi de apa minerala, sare si mararul taiat fin.
Fiecare bucata de carne se da prin amestecul de mai sus si se prajeste intr-o tigaie in care am incins in prealabil uleiul. Se prajesc pe ambele parti. Se scot pe o hartie absorbanta. Se servesc alaturi de o garnitura.
Pofta mare!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii