Se dezoseaza pieptul de pui, se taie feliute subtiri, se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza cu sare, piper si boia dupa gust.
Separat se face urmatoarea compozitie:
Se bat bine ouale, se incorporeaza faina amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga cateva picaturi de apa minerala, sare si mararul taiat fin.
Fiecare bucata de carne se da prin amestecul de mai sus si se prajeste intr-o tigaie in care am incins in prealabil uleiul. Se prajesc pe ambele parti. Se scot pe o hartie absorbanta. Se servesc alaturi de o garnitura.
Pofta mare!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii