autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Snitel din piept de pui

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 septembrie 2009

Ingrediente
- 2 piepti de pui, - 4 oua, - 120g faina, - sare, - piper, - boia dulce sau iute (dupa gust), - cateva picaturi de apa minerala, - o legatura de marar, - ulei (eu am folosit de palmier)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul de pui, se taie feliute subtiri, se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza cu sare, piper si boia dupa gust.



Separat se face urmatoarea compozitie:



Se bat bine ouale, se incorporeaza faina amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga cateva picaturi de apa minerala, sare si mararul taiat fin.

Fiecare bucata de carne se da prin amestecul de mai sus si se prajeste intr-o tigaie in care am incins in prealabil uleiul. Se prajesc pe ambele parti. Se scot pe o hartie absorbanta. Se servesc alaturi de o garnitura.



Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitel din piept de pui

Snitel din piept de pui

Pieptul de pui se transeaza si se condimenteaza, dupa gust cu condimente pentru carne de pui. Se

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Snitel din piept de pui si cascaval

Snitel din piept de pui si cascaval

Feliez pieptul de pui, il bat pentru snitel.Asez cate o felie de carne, o felie de cascaval si una

11 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

    Lenutica, stiu ca si tie iti plac.Multam de vizita.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

    Mihaela Cecilia multumesc de vizita.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Foarte bune! si eu fac....

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

      Foarte bune!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Cely, multam de vizita. Cristina, stii cum se spune .........cate bordie atatea obiceie.........si cu pesmet imi place .

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      Eu le dau prin faina, oul batut si apoi prin pesmet.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Delicios

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 2 piepti de pui
  • - 4 oua
  • - 120g faina
  • - sare
  • - piper
  • - boia dulce sau iute (dupa gust)
  • - cateva picaturi de apa minerala
  • - o legatura de marar
  • - ulei (eu am folosit de palmier)

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Lenutica, stiu ca si tie iti plac.Multam de vizita.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet de berbecut la cuptor