Snitel pane cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1 kg carne pentru fripturi
  • 150 g faina
  • 4 oua
  • 200 g pesmet
  • 250 ml ulei
  • 700 g mazare fiarta
  • 700 g morcovi
  • 1
  • 500 cartofi
  • 150 g unt
  • 1 legatura verdeata
  • 25 g zahar
  • sare
  • piper dupa gust.

Mod de preparare

Carnea se spala, se zvinta, se portioneaza, se sareaza si se bate cu ciocanul de snitele. Apoi bucatile de carne se trec prin faina, oua batute spuma, pesmet si se prajesc in uleiul infierbintat; se mentin la cald pina la servire. Mazarea fiarta se soteaza in 1/2 din cantitatea de unt adaugindu-se si zaharul. Morcovii se curata, se spala, se fierb si se taie rondele apoi se soteaza in ulei, cu putina apa. Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Cind sint gata fierti, se scurg de zeama, se adauga untul ramas, piper si verdeata taiata marunt. Se amesteca componentele. Se pot pune la cuptor pentru gratinare. Se serveste in farfurie snitelul, cu legumele grupate alaturi (mazare, morcovi, cartofi).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise