autor:

Fara foto

» » Fripturi

Snitel pane cu legume

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 1 kg carne pentru fripturi, 150 g faina, 4 oua, 200 g pesmet, 250 ml ulei, 700 g mazare fiarta, 700 g morcovi, 1,500 cartofi, 150 g unt, 1 legatura verdeata, 25 g zahar, sare, piper dupa gust.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala, se zvinta, se portioneaza, se sareaza si se bate cu ciocanul de snitele. Apoi bucatile de carne se trec prin faina, oua batute spuma, pesmet si se prajesc in uleiul infierbintat; se mentin la cald pina la servire. Mazarea fiarta se soteaza in 1/2 din cantitatea de unt adaugindu-se si zaharul. Morcovii se curata, se spala, se fierb si se taie rondele apoi se soteaza in ulei, cu putina apa. Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Cind sint gata fierti, se scurg de zeama, se adauga untul ramas, piper si verdeata taiata marunt. Se amesteca componentele. Se pot pune la cuptor pentru gratinare. Se serveste in farfurie snitelul, cu legumele grupate alaturi (mazare, morcovi, cartofi).
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel pane cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitel pane copt cu legume la wok

Snitel pane copt cu legume la wok

Incalzim cuptorul la faza grill cu cuptor cine are asa o posibilitate iar la cuptoarele simple aprindem

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
SNITEL PANE DE PORC CU LEGUME SI CARTOFI

SNITEL PANE DE PORC CU LEGUME SI CARTOFI

Muschiul de porc se portioneaza in 8 transe egale ( cate 2 transe la o portie ), se bate bine cu

10 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1 kg carne pentru fripturi
  • 150 g faina
  • 4 oua
  • 200 g pesmet
  • 250 ml ulei
  • 700 g mazare fiarta
  • 700 g morcovi
  • 1,500 cartofi
  • 150 g unt
  • 1 legatura verdeata
  • 25 g zahar
  • sare
  • piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschi la cuptor cu garniturã de fasole neagrã si bacon (Lombo à Brasileira com feijão preto)