autor:

VALENTIN LITA

» » Mancaruri cu carne

SNITEL PANE DE PORC CU LEGUME SI CARTOFI

Autor: VALENTIN LITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: VALENTIN LITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII :, - muschi de porc - 0.400 kg, - pesmet fin - 0.200 kg, - parmezan ras - 0.040 kg, - faina - 0.080 kg, - oua - 2 buc, - sare, piper, - ulei, - cartofi 0.600 kg, - legume congelate - 0.200 kg

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

10 voturi

Mod de preparare

Muschiul de porc se portioneaza in 8 transe egale ( cate 2 transe la o portie ), se bate bine cu ciocanul de snitele, se marineaza cu sare si piper, se da mai intai prin faina, apoi prin ou batut si la sfarsit prin pesmet amestecat cu putin parmezan. Se scutura bine de excesul de pesmet si apoi se prajeste intr-o tigaie in ulei incins, pe o parte si pe alta.
Cartofii se taie ca pentru prajit si se prajesc in ulei.
Legumele congelate ( mai multe tipuri ) se fierb in apa cu sare si putin ulei, timp de 8-9 minute ( sa ramana crocante ).
Preparatul se pune pe farfurie cat mai estetic aranjat, si se poate decora cu felii de lamaie si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITEL PANE DE PORC CU LEGUME SI CARTOFI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute suedeze(kottbullar)

Chiftelute suedeze(kottbullar)

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 min sa se absoarba lichidul timp in care se toaca marunt

56 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Orez la cuptor cu friptura de pui

Orez la cuptor cu friptura de pui

Am avut un pui de tara pe care l-am impartit in doua. Din tacamuri am facut un borsulet de dovlecei,

5 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2012

    Nu am folosit parmezan la snitele dar cred ca merita incercat !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Arata super,felicitari si cred ca este si tare bun.

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009

    Eu tai muschiuletul felii. Le bat dupa ce le-am invelit in folie de nylon, sa nu se rupa si sa nu se imprastie in toata bucataria. Dupa ce scot snitelele din tigaie, le pun intai pe hartie absorbanta. As proba sa pun parmezanul in ou, nu in pesmet, ca se va arde la prajit. Cu sare si piper nu se marineaza ci se condimenteaza!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

10 voturi

Ingrediente

  • INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII :
  • - muschi de porc - 0.400 kg
  • - pesmet fin - 0.200 kg
  • - parmezan ras - 0.040 kg
  • - faina - 0.080 kg
  • - oua - 2 buc
  • - sare
  • piper
  • - ulei
  • - cartofi 0.600 kg
  • - legume congelate - 0.200 kg

Raporteaza reteta

Retete
de VALENTIN LITA
RULOURI DE COD LA CUPTOR

RULOURI DE COD LA CUPTOR

Doua fileuri de cod se aplatizeaza usor, se condimenteaza cu amestecul pentru peste. Spanacul proaspat

8 voturi    4 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
FRIGARUI MUNTENESTI

FRIGARUI MUNTENESTI

Ficateii de pui se taie in bucati. Ardeiul gras se taie in bucati mari. Ciupercile se taie in patru.Kaizerul

8 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SALATA ARTEMIS

SALATA ARTEMIS

Salata verde se spala bine, se taie in fasii fine. Pieptul de pui se frige pe gratar, dupa care se

12 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu am folosit parmezan la snitele dar cred ca merita incercat !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Musakhan - Pui “reincalzit”-specific arab