autor:

VALENTIN LITA

» » Mancaruri cu carne

SNITEL PANE DE PORC CU LEGUME SI CARTOFI

Autor: VALENTIN LITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: VALENTIN LITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII :, - muschi de porc - 0.400 kg, - pesmet fin - 0.200 kg, - parmezan ras - 0.040 kg, - faina - 0.080 kg, - oua - 2 buc, - sare, piper, - ulei, - cartofi 0.600 kg, - legume congelate - 0.200 kg

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

10 voturi

Mod de preparare

Muschiul de porc se portioneaza in 8 transe egale ( cate 2 transe la o portie ), se bate bine cu ciocanul de snitele, se marineaza cu sare si piper, se da mai intai prin faina, apoi prin ou batut si la sfarsit prin pesmet amestecat cu putin parmezan. Se scutura bine de excesul de pesmet si apoi se prajeste intr-o tigaie in ulei incins, pe o parte si pe alta.
Cartofii se taie ca pentru prajit si se prajesc in ulei.
Legumele congelate ( mai multe tipuri ) se fierb in apa cu sare si putin ulei, timp de 8-9 minute ( sa ramana crocante ).
Preparatul se pune pe farfurie cat mai estetic aranjat, si se poate decora cu felii de lamaie si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITEL PANE DE PORC CU LEGUME SI CARTOFI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT

MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT

Carnea se unge cu sare(cca1/2 lingurita),piper(dupa gust) si uleiul de masline.In oala de presiune

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de curcan la cuptor

Friptura de curcan la cuptor

Pulpa de curcan o spalam si o taiem cam in trei bucati. Ceapa si usturoiul verde le spalam bine

35 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2012

    Nu am folosit parmezan la snitele dar cred ca merita incercat !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Arata super,felicitari si cred ca este si tare bun.

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009

    Eu tai muschiuletul felii. Le bat dupa ce le-am invelit in folie de nylon, sa nu se rupa si sa nu se imprastie in toata bucataria. Dupa ce scot snitelele din tigaie, le pun intai pe hartie absorbanta. As proba sa pun parmezanul in ou, nu in pesmet, ca se va arde la prajit. Cu sare si piper nu se marineaza ci se condimenteaza!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

10 voturi

Ingrediente

  • INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII :
  • - muschi de porc - 0.400 kg
  • - pesmet fin - 0.200 kg
  • - parmezan ras - 0.040 kg
  • - faina - 0.080 kg
  • - oua - 2 buc
  • - sare
  • piper
  • - ulei
  • - cartofi 0.600 kg
  • - legume congelate - 0.200 kg

Raporteaza reteta

Retete
de VALENTIN LITA
RULOURI DE COD LA CUPTOR

RULOURI DE COD LA CUPTOR

Doua fileuri de cod se aplatizeaza usor, se condimenteaza cu amestecul pentru peste. Spanacul proaspat

8 voturi    4 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
FRIGARUI MUNTENESTI

FRIGARUI MUNTENESTI

Ficateii de pui se taie in bucati. Ardeiul gras se taie in bucati mari. Ciupercile se taie in patru.Kaizerul

8 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SALATA ARTEMIS

SALATA ARTEMIS

Salata verde se spala bine, se taie in fasii fine. Pieptul de pui se frige pe gratar, dupa care se

12 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu am folosit parmezan la snitele dar cred ca merita incercat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Chiftea in stil arab