autor:

Sidy

» » Fripturi

Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2013

Ingrediente
Gurmanzii romani se lupta cu pofta cu Troy Gladius, niste snitele delicioase ce ascund in reteta gustul dulce al caiselor si aroma afumata a cascavalului... Gladiatorii romani se luptau insa in sabii, numite atunci "gladius"., , 6 fileuri fileuri de porc, 100 g caise confiate, 100 g cascaval afumat, 1 jumatate ardei gras rosu, 2 oua, 3 linguri faina, 3 linguri pesmet, 100 ml ulei, sare, piper, boia, 1 kg cartofi noi, 50 g unt

Dificultate: Medie Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Batem bine fileurile de porc, cu ciocanul, apoi le condimentam si le dam la rece 30 de minute.
Le scoatem de la rece si asezam in ele caise confiate si bastonase de cascaval si ardei rosu.
Pliem snitelele si le prindem cu scobitoarea, apoi le dam prin faina, oua batute si pesmet.
Dupa ce toate sunt date prin pesmet le lasam asa 10 minute sa se odihneasca (crusta nu va mai cadea de pe snitel, la prajit).
Incingem uleiul si prajim snitelele pe ambele parti.
Cartofii curatati ii fierbem 10 minute in apa cu sare apoi ii scurgem bine de apa si ii rumenim in unt topit.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Buzunare 'captusite'

Buzunare 'captusite'

Se bate bine carnea. Pe fiecare felie de carne se aseaza: o felie de sunca, o felie de cascaval,sare,piper,si

3 voturi    4 comentarii
15 min
Fripturi
Pulpe de pui in marinada ,facute pe grill

Pulpe de pui in marinada ,facute pe grill

Luam pielea de pe pulpe. Intr-un bol mai mare amestecam vinul, uleiul si celelalte condimente. Trecem

5 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 04 iunie 2015

    Asta merita incercata,multumesc.

  • Fara foto

    Erika Adami , 08 decembrie 2014

    CRED CA SINT GUSTOASE

  • www.divainbucatarie.ro

    www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 25 februarie 2013

    O reteta de 5 *! Draga mea, chiar o sa fac si eu reteta, sun tare bine!

Dificultate

Medie

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • Gurmanzii romani se lupta cu pofta cu Troy Gladius
  • niste snitele delicioase ce ascund in reteta gustul dulce al caiselor si aroma afumata a cascavalului... Gladiatorii romani se luptau insa in sabii
  • numite atunci "gladius".
  • 6 fileuri fileuri de porc
  • 100 g caise confiate
  • 100 g cascaval afumat
  • 1 jumatate ardei gras rosu
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 kg cartofi noi
  • 50 g unt

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Asta merita incercata,multumesc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Antricot de vita cu sos anchois