Fiecare bucată de carne batuta ca de snitel se sărează şi se umple cu compoziţia de mai sus.După ce ai pus compoziţia se rulează şniţelul şi se prinde cu scobitori la capete.
Se aşează şniţelele astfel pregătite în tava de la cuptor şi cu puţin ulei se rumenesc pe aragaz.După ce sunt rumenite şniţelele pe toate părţile se adaugă printre ele vreo 2 morcovi curaţaţi şi tăiaţi rondele mai groase precum şi ciupercile din conservă.Peste toate acestea se adaugă o cană de apă şi puţin delikat şi se introduc la cuptor.Se lasă să scadă apa,iar daca carnea nu este gata se adaugă din nou apă.Se poate pune şi puţin vin roşu.După ce carnea este gata,apa a scăzut şi şniţelele au început din nou să se rumenească se adaugă sosul.
Este gata când sosul s-a îngroşat.Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii