autor:

dianastnc

» » Fripturi

Snitel Umplut

Autor: dianastnc (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dianastnc (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2011

Ingrediente
1 kg muşchi de porc, 2-3 morcovi, 1 conservă de ciuperci (o parte din ele se pot pune şi în umplutură), Umplutura: -carne tocată doi pumni, -2 felii de pâine fără coajă îmuiate în, lapte(1 cană), -1 ou, -5-6 caţei de usturoi tăiaţi mărunţi, -1 ceapa tăiată solzişori, (ceapa şi usturoiul se călesc puţin), -sare,piper,delikat,pătrunjel tocat mărunt, după gust, sos:-smântână o cană sau chiar mai bine, -1 lingură mare de muştar Knorr cu hrean, -1 lingura de făină diluată în apă, -delikat după gust, -pătrunjel verde tocat mărunt sau, pătrunjel uscat din plic

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Fiecare bucată de carne batuta ca de snitel se sărează şi se umple cu compoziţia de mai sus.După ce ai pus compoziţia se rulează şniţelul şi se prinde cu scobitori la capete.
Se aşează şniţelele astfel pregătite în tava de la cuptor şi cu puţin ulei se rumenesc pe aragaz.După ce sunt rumenite şniţelele pe toate părţile se adaugă printre ele vreo 2 morcovi curaţaţi şi tăiaţi rondele mai groase precum şi ciupercile din conservă.Peste toate acestea se adaugă o cană de apă şi puţin delikat şi se introduc la cuptor.Se lasă să scadă apa,iar daca carnea nu este gata se adaugă din nou apă.Se poate pune şi puţin vin roşu.După ce carnea este gata,apa a scăzut şi şniţelele au început din nou să se rumenească se adaugă sosul.
Este gata când sosul s-a îngroşat.Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel Umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitel umplut cu cascaval

Snitel umplut cu cascaval

Am batut bine bucatile de snitel, le-am sarat si condimentat bine cu piper si ceva cimbru pe care

24 voturi    9 comentarii
30 min
Fripturi
Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Pieptul de pui se spala, si se feliaza. Cascavalul si sunca se imparte in patru felii fiecare. Feliile

14 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg muşchi de porc
  • 2-3 morcovi
  • 1 conservă de ciuperci (o parte din ele se pot pune şi în umplutură)
  • Umplutura: -carne tocată doi pumni
  • -2 felii de pâine fără coajă îmuiate în
  • lapte(1 cană)
  • -1 ou
  • -5-6 caţei de usturoi tăiaţi mărunţi
  • -1 ceapa tăiată solzişori
  • (ceapa şi usturoiul se călesc puţin)
  • -sare,piper,delikat,pătrunjel tocat mărunt
  • după gust
  • sos:-smântână o cană sau chiar mai bine
  • -1 lingură mare de muştar Knorr cu hrean
  • -1 lingura de făină diluată în apă
  • -delikat după gust
  • -pătrunjel verde tocat mărunt sau
  • pătrunjel uscat din plic

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Jumari