Ingrediente
1 kg muşchi de porc, 2-3 morcovi, 1 conservă de ciuperci (o parte din ele se pot pune şi în umplutură), Umplutura: -carne tocată doi pumni, -2 felii de pâine fără coajă îmuiate în, lapte(1 cană), -1 ou, -5-6 caţei de usturoi tăiaţi mărunţi, -1 ceapa tăiată solzişori, (ceapa şi usturoiul se călesc puţin), -sare,piper,delikat,pătrunjel tocat mărunt, după gust, sos:-smântână o cană sau chiar mai bine, -1 lingură mare de muştar Knorr cu hrean, -1 lingura de făină diluată în apă, -delikat după gust, -pătrunjel verde tocat mărunt sau, pătrunjel uscat din plic
Dificultate: Medie | Timp: 2h
0 voturi
Mod de preparare
Se aşează şniţelele astfel pregătite în tava de la cuptor şi cu puţin ulei se rumenesc pe aragaz.După ce sunt rumenite şniţelele pe toate părţile se adaugă printre ele vreo 2 morcovi curaţaţi şi tăiaţi rondele mai groase precum şi ciupercile din conservă.Peste toate acestea se adaugă o cană de apă şi puţin delikat şi se introduc la cuptor.Se lasă să scadă apa,iar daca carnea nu este gata se adaugă din nou apă.Se poate pune şi puţin vin roşu.După ce carnea este gata,apa a scăzut şi şniţelele au început din nou să se rumenească se adaugă sosul.
Este gata când sosul s-a îngroşat.Poftă bună!