Snitel Umplut

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg muşchi de porc
  • 2-3 morcovi
  • 1 conservă de ciuperci (o parte din ele se pot pune şi în umplutură)
  • Umplutura: -carne tocată doi pumni
  • -2 felii de pâine fără coajă îmuiate în
  • lapte(1 cană)
  • -1 ou
  • -5-6 caţei de usturoi tăiaţi mărunţi
  • -1 ceapa tăiată solzişori
  • (ceapa şi usturoiul se călesc puţin)
  • -sare,piper,delikat,pătrunjel tocat mărunt
  • după gust
  • sos:-smântână o cană sau chiar mai bine
  • -1 lingură mare de muştar Knorr cu hrean
  • -1 lingura de făină diluată în apă
  • -delikat după gust
  • -pătrunjel verde tocat mărunt sau
  • pătrunjel uscat din plic

Mod de preparare

Fiecare bucată de carne batuta ca de snitel se sărează şi se umple cu compoziţia de mai sus.După ce ai pus compoziţia se rulează şniţelul şi se prinde cu scobitori la capete.

Se aşează şniţelele astfel pregătite în tava de la cuptor şi cu puţin ulei se rumenesc pe aragaz.După ce sunt rumenite şniţelele pe toate părţile se adaugă printre ele vreo 2 morcovi curaţaţi şi tăiaţi rondele mai groase precum şi ciupercile din conservă.Peste toate acestea se adaugă o cană de apă şi puţin delikat şi se introduc la cuptor.Se lasă să scadă apa,iar daca carnea nu este gata se adaugă din nou apă.Se poate pune şi puţin vin roşu.După ce carnea este gata,apa a scăzut şi şniţelele au început din nou să se rumenească se adaugă sosul.

Este gata când sosul s-a îngroşat.Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise