Soia felii se pune la fiert, conform indicatiilor de pe ambalaj, in apa cu sare.Dupa ce s-a fiert se pune la stors, presand cu furculita asupra ei.
Dupa ce am stors-o foarte bine felii le trecem prin urmatorul amesctec: faina se amesteca cu boia de ardei(pentru culoare).Acest amestec va da crusta snitelului. Feliile de soia trecute prin acest amestec se prajesc in ulei incins pana devin crocante.
Intre timp se pregateste garnitura: cartofii curatati si taiati in sferturi se pun intr un vas si se acopera cu apa, sare si putin ulei. Se pun la fiert. Se acopera si se lasa sa se inabuseasca, pana cand scade apa si ei se patrund.Cand sunt aproape fierti se adauga semintele de chimen, cat sa mai dea cateva clocote.
Snitelul de soia se va servi cu aceasta garnitura de cartofi inabusiti cu chimen.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii