autor:

Sima Delia

» » Aperitive

Snitele crocante

Autor: Sima Delia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sima Delia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 octombrie 2012

Ingrediente
6 felii de carne de porc sau pui pentru snitel, 2 oua, 3 linguri de faina, 2 linguri de lapte, condimente dupa gust, pesnet si susan

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

carnea se bate pentru snitel si se condimenteaza, apoi se bate oul in care se adauga 2 linguri de lapte, apoi faina. Devine o pasta groasa in care se dau snitele, apoi de dau prin pesmet si susan si se coc in ulei.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele crocante

Snitele crocante

Se portioneaza pieptul de pui, se bate carnea, se sareaza si se condimenteaza cu un amestec picant

3 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Snitele de pui crocante

Snitele de pui crocante

Se curata usturoiul si se toaca marunt.Intr-un bol se amesteca uleiul de masline,ghimbirul,curry,usturoiul,vinul

8 voturi    3 comentarii
25 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 felii de carne de porc sau pui pentru snitel
  • 2 oua
  • 3 linguri de faina
  • 2 linguri de lapte
  • condimente dupa gust
  • pesnet si susan

Raporteaza reteta

Retete
de Sima Delia
Ardei cu tărhană

Ardei cu tărhană

Prepararea tărhanei: 3 ouă și 500 gr de făină cu puțină sare se frământă până devine

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Lecio

Lecio

Roșiile ardeii și ceapa se taie mărunt și se pun intr-o oală în care se pune puțin ulei, apoi

8 voturi    6 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Carnati/cremwursti in foietaj