autor:

» » Mancaruri cu carne

Snitele de pui

Autor: camelia elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: camelia elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 decembrie 2011

Ingrediente
piept de pui, 1-2 oua, vegeta sau sare, piper, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 20h

0 voturi

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de pui si se bate.
Intr-o farfurie adanca se bat ouale si pe o alta farfurie se pune pesmetul amestecat cu vegeta si piper.
Se trece pieptul de pui prin ou si apoi prin pesmet si se pune in tigaia incinsa cu ulei, se prajesc la foc potrivit. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Pieptul de pui il tai felii subtiri si presari putina sare pe ele. Intr-un castron bati oualele cu

3 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Snitele din aripioare de pui

Snitele din aripioare de pui

Aripioarele le-am fiert in apa cu sare pentru 30-40 min, apoi le-am scos pe un platou sa se scurga

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20h

0 voturi

Ingrediente

  • piept de pui
  • 1-2 oua
  • vegeta sau sare
  • piper
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de camelia elena
Chiftele din cartofi

Chiftele din cartofi

Se fierb cartofii (ca pentru piure), se piseaza bine, se adauga ouale crude si se pune vegeta si

15 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Pocea cu branza

Pocea cu branza

Se topeste untul si se amesteca cu ouale si faina(se face coca). Din coca obtinuta se fac mingiute

13 voturi    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cremos