autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Snitele de pui

Autor: camelia elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: camelia elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 decembrie 2011

Ingrediente
piept de pui, 1-2 oua, vegeta sau sare, piper, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 20h

0 voturi

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de pui si se bate.
Intr-o farfurie adanca se bat ouale si pe o alta farfurie se pune pesmetul amestecat cu vegeta si piper.
Se trece pieptul de pui prin ou si apoi prin pesmet si se pune in tigaia incinsa cu ulei, se prajesc la foc potrivit. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SNITELE  DIN PIEPT DE PUI

SNITELE DIN PIEPT DE PUI

Se dezoseaza pieptul si se taie in feli subtiri. Batem bine cele 2 oua ,adaugam sarea,piperul,faina

22 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Snitele din muschiulet de pui

Snitele din muschiulet de pui

Muschiuletul de pui se bate cu ciocanul, se clateste cu apa, se scurge si se da cu sare si cu boiaua

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de camelia elena
Chiftele din cartofi

Chiftele din cartofi

Se fierb cartofii (ca pentru piure), se piseaza bine, se adauga ouale crude si se pune vegeta si

15 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Pocea cu branza

Pocea cu branza

Se topeste untul si se amesteca cu ouale si faina(se face coca). Din coca obtinuta se fac mingiute

9 voturi    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie la capac Pui cu lamaie la capac

Se porționează puiul in bucăți medii și se așază intr-o oală in ulei încins, se adaugă condimentele, se da focul mic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de merisoare Cotlet de porc cu sos de merisoare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Piept de pui cu sos de smantana si marar