Intr-o oala cu apa, se pune usturoiul pisat, sare, piper, cimbru si snitelele de soia.
Intr-o oala cu apa, se pune usturoiul pisat, sare, piper, cimbru si snitelele de soia; se lasa la fiert 15-20 min, dupa acest timp, se scurg; dupa ce s-au racit putin, se preseaza in palme sa se scurga apa de la fiert, nu se elimina usturoiul sau cimbrul lipite pe ele, se trec prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei; dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe hartie de bucatarie.
Cele doua feluri de cartofi se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert, in vase separate; dupa ce au fiert bine, se strecoara, se paseaza fiecare cu cate jumatate din cantitatea de unt si sare dupa gust, se freaca adaugand lapte cald.
Pe farfurie, se pune un inel de piure de cartofi albi, un inel de piure de cartofi mov, iar alaturi snitele.
Un deliciu!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii