Ouale se bat cu ajutorul unei furculite, intr-un castron.
Muschiuletul de pui se bate cu ciocanul, se clateste cu apa, se scurge si se da cu sare si cu boiaua de ardei dulce.
Ouale se bat cu ajutorul unei furculite, intr-un castron.
Intr-o farfurie se pune faina.
Se ia un muschiulet de pui si se da prin ou pe ambele parti, apoi prin faina, dupa care iar prin ou si se pune intr-o tigaie cu ulei incins. Se umple tigaia cu alte felii de muschiulet de pui, pregatite in acelasi mod.
Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un prosop de hartie. Cu ajutorul acestuia, se absoarbe toata grasimea de pe suprafata snitelelor. Se continua tot asa pana cand se termina carnea.
Sunt foarte bune calde, dar si reci.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii