Snitele din muschiulet de pui

Ouale se bat cu ajutorul unei furculite, intr-un castron.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Snitele din muschiulet de pui

Ingrediente

  • 300 g muschiulet de pui
  • jumatate de lingurita de boia de ardei dulce
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • sare

Mod de preparare

Muschiuletul de pui se bate cu ciocanul, se clateste cu apa, se scurge si se da cu sare si cu boiaua de ardei dulce.

Ouale se bat cu ajutorul unei furculite, intr-un castron.

Intr-o farfurie se pune faina.

Se ia un muschiulet de pui si se da prin ou pe ambele parti, apoi prin faina, dupa care iar prin ou si se pune intr-o tigaie cu ulei incins. Se umple tigaia cu alte felii de muschiulet de pui, pregatite in acelasi mod.

Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un prosop de hartie. Cu ajutorul acestuia, se absoarbe toata grasimea de pe suprafata snitelelor. Se continua tot asa pana cand se termina carnea.

Sunt foarte bune calde, dar si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise