autor:

emilia g

» » Fripturi

Snitele duble

Autor: emilia g (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emilia g (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2009

Ingrediente
1piept de pui, amestecata cu pesmet,5 oua,sare ,piper, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se transeaza pieptul ,trebuie sa iasa cam 20 de bucati , se bat apoi se condimenteaza, apoi se pune ulei si se dau la rece .
Se bat ouale se condimenteaza.
Se dau snitelele prin ou prima data apoi prin faina cu pesmet apoi iar prin ou si se prajeste
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele duble" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Portofele cu branza in sos de smantana cu capere

Portofele cu branza in sos de smantana cu capere

Portionam nuca de porc in patru bucati si crestam in fiecare cate un buzunar, cu ajutorul unui cutit

6 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Rata Peking

Rata Peking

Rata curatata se suspenda in carlige de inox la curent de aer cateva minute. Se sufla aer sub

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1piept de pui, amestecata cu pesmet,5 oua,sare ,piper
  • ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura aroma de toamna