Am portionat pieptul de pui in fasii mai late si mai subtirele.Am condimentat pieptul cu sare, boia dulce si maghiran.
Intr-un vas am amestecat 2 linguri de faina cu 2 linguri de pesmet.In alt vas am amestecat cascavalul ras cu 4 linguri de pesmet.In al treilea vas am batut ouale.
Am trecut fiecare bucata de piept de pui prin faina amestecata cu pesmetul, apoi prin ouale batute si la final prin pesmetul amestecat cu cascavalul.
Am asezat bucatile de piept in tava cu hartie de copt si am introdus in cuptorul preincalzit. Am lasat 15-20 minute, apoi am intors fiecare snitel .Am mai lasat la cuptor inca 15-20 minute pana s-au rumenit usor.
Le-am servit calde cu salata verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii