autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Snitele Vienez din piept de pui

Autor: stefana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 24 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stefana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 24 august 2009

Ingrediente
- 1 piept pui, - sare, piper, - 2 oua, - 1 canuta faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Se face o pasta din cele 2 oua, faina, sarea, piperul si niste apa(daca vreti pasta mai \"lunga\") ATENTIE!!! Ca sa nu se faca \"cocoloase\", trebuie sa puneti toata faina odata. Se pune uleiul la incins in tigaie. Pieptul de pui, care este deja pregatit(taiat in felii subtiri si batut cu ciocanul), se tavaleste prin ou si se aseaza in uleiul incins. Asteptati cateva minute pana se usuca si pasta de deasupra snitelului si intoarceti-l. Mai lasati pana devine auriu si scoateti-l. Se serveste cu piure de cartofi, cartofi prajiti, salata sau orice alt ceva. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele Vienez din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Fragede,gustoase si simplu de preparat. Curatam,spalam si taiem pulpele in jumatati. Le lasam

13 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Maria

    Maria (Chef de cuisine):

    Este o reteta foarte simpla si rezultatul a fost foarte apreciat de toata lumea. Este pur si simplu delicios!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    oana , 30 ianuarie 2010

    snitelul vienez se face prin trecerea feliei de carne prin faina, ou batut, pesmet. in aluat poate fi orice fel de snitel (milanez, parizian, etc), dar nu vienez

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

oana

snitelul vienez se face prin trecerea feliei de carne prin faina, ou batut, pesmet. in aluat poate fi orice fel de snitel (milanez, parizian, etc), dar nu vienez

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Jambon pe varza la tava