autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Snitele Vienez din piept de pui

Autor: stefana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 24 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stefana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 24 august 2009

Ingrediente
- 1 piept pui, - sare, piper, - 2 oua, - 1 canuta faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Se face o pasta din cele 2 oua, faina, sarea, piperul si niste apa(daca vreti pasta mai \"lunga\") ATENTIE!!! Ca sa nu se faca \"cocoloase\", trebuie sa puneti toata faina odata. Se pune uleiul la incins in tigaie. Pieptul de pui, care este deja pregatit(taiat in felii subtiri si batut cu ciocanul), se tavaleste prin ou si se aseaza in uleiul incins. Asteptati cateva minute pana se usuca si pasta de deasupra snitelului si intoarceti-l. Mai lasati pana devine auriu si scoateti-l. Se serveste cu piure de cartofi, cartofi prajiti, salata sau orice alt ceva. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele Vienez din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
tocanita de purcel

tocanita de purcel

intr-0 tigaie cu ulei se inabuse pe rind ,carnea taiata bucatele,cartofi si ardei taiati rondele,ceapa

9 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE CIUPERCI

TOCANITA DE CIUPERCI

Se caleste ceapa, ardeiul, usturoiul tocate marunt in ulei de masline. Se adauga ciupercile si se

40 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Maria

    Maria (Chef de cuisine):

    Este o reteta foarte simpla si rezultatul a fost foarte apreciat de toata lumea. Este pur si simplu delicios!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    oana , 30 ianuarie 2010

    snitelul vienez se face prin trecerea feliei de carne prin faina, ou batut, pesmet. in aluat poate fi orice fel de snitel (milanez, parizian, etc), dar nu vienez

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

oana

snitelul vienez se face prin trecerea feliei de carne prin faina, ou batut, pesmet. in aluat poate fi orice fel de snitel (milanez, parizian, etc), dar nu vienez

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Orez dulce cu carne de la cazan