autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Snitele Vienez din piept de pui

Autor: stefana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 24 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stefana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 24 august 2009

Ingrediente
- 1 piept pui, - sare, piper, - 2 oua, - 1 canuta faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Se face o pasta din cele 2 oua, faina, sarea, piperul si niste apa(daca vreti pasta mai \"lunga\") ATENTIE!!! Ca sa nu se faca \"cocoloase\", trebuie sa puneti toata faina odata. Se pune uleiul la incins in tigaie. Pieptul de pui, care este deja pregatit(taiat in felii subtiri si batut cu ciocanul), se tavaleste prin ou si se aseaza in uleiul incins. Asteptati cateva minute pana se usuca si pasta de deasupra snitelului si intoarceti-l. Mai lasati pana devine auriu si scoateti-l. Se serveste cu piure de cartofi, cartofi prajiti, salata sau orice alt ceva. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele Vienez din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica de cartofi cu carne de pui si carnaciori

Mancarica de cartofi cu carne de pui si carnaciori

Nu pot spune ca aceasta este o mancare pe care o prepar foarte des,dar recunosc ca este foarte gustoasa.Iar

5 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pastetă de ficat şi carne

Pastetă de ficat şi carne

Se taie ceapa şi se căleşte în grăsime de pasăre sau de porc, atât cât să se moaie puţin.

2 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Maria

    Maria (Chef de cuisine):

    Este o reteta foarte simpla si rezultatul a fost foarte apreciat de toata lumea. Este pur si simplu delicios!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    oana , 30 ianuarie 2010

    snitelul vienez se face prin trecerea feliei de carne prin faina, ou batut, pesmet. in aluat poate fi orice fel de snitel (milanez, parizian, etc), dar nu vienez

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

oana

snitelul vienez se face prin trecerea feliei de carne prin faina, ou batut, pesmet. in aluat poate fi orice fel de snitel (milanez, parizian, etc), dar nu vienez

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
perisoare in sos de migdale