autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Snitele Vienez din piept de pui

Autor: stefana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 24 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stefana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 24 august 2009

Ingrediente
- 1 piept pui, - sare, piper, - 2 oua, - 1 canuta faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Se face o pasta din cele 2 oua, faina, sarea, piperul si niste apa(daca vreti pasta mai \"lunga\") ATENTIE!!! Ca sa nu se faca \"cocoloase\", trebuie sa puneti toata faina odata. Se pune uleiul la incins in tigaie. Pieptul de pui, care este deja pregatit(taiat in felii subtiri si batut cu ciocanul), se tavaleste prin ou si se aseaza in uleiul incins. Asteptati cateva minute pana se usuca si pasta de deasupra snitelului si intoarceti-l. Mai lasati pana devine auriu si scoateti-l. Se serveste cu piure de cartofi, cartofi prajiti, salata sau orice alt ceva. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele Vienez din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu miere si portocale

Pui cu miere si portocale

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se

2 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza

1 vot    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Maria

    Maria (Chef de cuisine):

    Este o reteta foarte simpla si rezultatul a fost foarte apreciat de toata lumea. Este pur si simplu delicios!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    oana , 30 ianuarie 2010

    snitelul vienez se face prin trecerea feliei de carne prin faina, ou batut, pesmet. in aluat poate fi orice fel de snitel (milanez, parizian, etc), dar nu vienez

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

oana

snitelul vienez se face prin trecerea feliei de carne prin faina, ou batut, pesmet. in aluat poate fi orice fel de snitel (milanez, parizian, etc), dar nu vienez

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cus Cus cu Piept de Pui Picant