Snitele Vienez din piept de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 piept pui;
  • - sare, piper;
  • - 2 oua;
  • - 1 canuta faina;

Mod de preparare

Se face o pasta din cele 2 oua, faina, sarea, piperul si niste apa(daca vreti pasta mai \"lunga\") ATENTIE!!! Ca sa nu se faca \"cocoloase\", trebuie sa puneti toata faina odata. Se pune uleiul la incins in tigaie. Pieptul de pui, care este deja pregatit(taiat in felii subtiri si batut cu ciocanul), se tavaleste prin ou si se aseaza in uleiul incins. Asteptati cateva minute pana se usuca si pasta de deasupra snitelului si intoarceti-l. Mai lasati pana devine auriu si scoateti-l. Se serveste cu piure de cartofi, cartofi prajiti, salata sau orice alt ceva. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise