Se face o pasta din cele 2 oua, faina, sarea, piperul si niste apa(daca vreti pasta mai \"lunga\") ATENTIE!!! Ca sa nu se faca \"cocoloase\", trebuie sa puneti toata faina odata. Se pune uleiul la incins in tigaie. Pieptul de pui, care este deja pregatit(taiat in felii subtiri si batut cu ciocanul), se tavaleste prin ou si se aseaza in uleiul incins. Asteptati cateva minute pana se usuca si pasta de deasupra snitelului si intoarceti-l. Mai lasati pana devine auriu si scoateti-l. Se serveste cu piure de cartofi, cartofi prajiti, salata sau orice alt ceva. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii