autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Snitele Vienez din piept de pui

Autor: stefana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 24 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stefana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 24 august 2009

Ingrediente
- 1 piept pui, - sare, piper, - 2 oua, - 1 canuta faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Se face o pasta din cele 2 oua, faina, sarea, piperul si niste apa(daca vreti pasta mai \"lunga\") ATENTIE!!! Ca sa nu se faca \"cocoloase\", trebuie sa puneti toata faina odata. Se pune uleiul la incins in tigaie. Pieptul de pui, care este deja pregatit(taiat in felii subtiri si batut cu ciocanul), se tavaleste prin ou si se aseaza in uleiul incins. Asteptati cateva minute pana se usuca si pasta de deasupra snitelului si intoarceti-l. Mai lasati pana devine auriu si scoateti-l. Se serveste cu piure de cartofi, cartofi prajiti, salata sau orice alt ceva. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele Vienez din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi Frantuzesti

Cartofi Frantuzesti

Cartofi se fierb in coaja, in vas separat se fierb ouale. Se decojesc cartofi se taie felii, la fel

58 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu morcov in suc de portocale

Piept de pui cu morcov in suc de portocale

Din cele 2 portocale se obtine un suc proaspat.Pieptul de pui se spala bine in apa rece,se curata

11 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Maria

    Maria (Chef de cuisine):

    Este o reteta foarte simpla si rezultatul a fost foarte apreciat de toata lumea. Este pur si simplu delicios!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    oana , 30 ianuarie 2010

    snitelul vienez se face prin trecerea feliei de carne prin faina, ou batut, pesmet. in aluat poate fi orice fel de snitel (milanez, parizian, etc), dar nu vienez

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

oana

snitelul vienez se face prin trecerea feliei de carne prin faina, ou batut, pesmet. in aluat poate fi orice fel de snitel (milanez, parizian, etc), dar nu vienez

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu Gogosar si Masline