Socată reţeta bunicii
Socată reţeta bunicii
Inflorescentele de soc se spala cu grija.
Zaharul se dizolva in apa.
Lamaile se curata de coaja, se taie in bucati mai mici si se storc usor de suc in apa cu zahar.
Se adauga inflorescentele de soc si se lasa 24 de ore; se mai amesteca din cand in cand lichidul.
Se strecoara si se toarna in sticle.
Se lasa la temperatura camerei 2 zile pentru a se acidula.
Se pune sucul la frigider si se bea rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii