Socată reţeta bunicii
Socată reţeta bunicii
10 flori soc se pun intr-un borcan cu 10 litri de apa, 1 lamaie taiata felii, 1 kg zahar sau ecihvalent, 1 lingura de otet de 9 gr. si 10 g drojdie proaspata sau 1 g drojdie uscata.
Se lasa la macerat 6-7 zile, timp in care se ameateca cel putin 1 data pe zi. Se strecoara si se trage in sticle.
Excelenta bautura racoritoare, mai ales ca la cateva zile se si aciduleaza putin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii