Se varsa ingredientele uscate intrun vas mare.
Se face o gaura in centru.
Se dauga laptele batut si se amesteca pana cand compozitia devine un aluat moale. Se adauga un pic firimicios.
Se aseaza aluatul pe o suprafata presarata cu faina. Se modeleaza in forma de franzela.
Se cresteaza adanc in forma de cruce (sau orice alt simbol) pe suprafata franzelei astfel incat franzela sa fie aproape impartita in 4. sferturi.
Se aseaza intr-o tava unsa si apoi se introduce in cuptorul incalzit in prealabil la 220 grade C. Se reduce caldura la 180 grade C. si se lasa la copt pentru aprox. 35-40 min. pana cand painea prinde o coaja brun-aurie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii