autor:

Madalina

» » Torturi

Sodo

Autor: Madalina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Madalina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 martie 2012

Ingrediente
4 galbenusuri, 8 linguri de zahar, 1 litru de lapte, 4 lingurite de rom

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul pana cand se obtine crema spumoasa.Se toarna, cate putin, lapte clocotit, amestecand mereu. Se adauga 4 lingurite de rom.Se toarna in cești și se servește foarte fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sodo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Sodo

Sodo

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul pana cand se obtine o crema spumoasa. Se toarna cate putin

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Exotic Pavlova

Exotic Pavlova

1. Preincalziti cuptorul la 180 C si tapetati o tava cu o hartie de copt pe care ati desenat un cerc

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 galbenusuri
  • 8 linguri de zahar
  • 1 litru de lapte
  • 4 lingurite de rom

Raporteaza reteta

Retete
de Madalina
Salata simplu de facut

Salata simplu de facut

Se taie rosiile in 4 bucatele, braza se taie in cubulete mici. Castraveti se taie in feliute subtiri.

1 vot    1 comentariu
15 min
Salate de legume
Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort "Pădurea Neagră"