Solduri de gaina cu rozmarin si cu cascaval Filadelfia

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Solduri de gaina cu rozmarin si cu cascaval Filadelfia

Ingrediente

  • 6 bucati solduri de gaina
  • 1 cutie cascaval filadelfia 200g.
  • Rozmarin verde
  • 1 lamiie
  • Usturoi
  • Maioran
  • Cimbru
  • Piper negru
  • Sare
  • Ulei de masline

Mod de preparare

Deocamdata pregatim cascavalul cu rozmarinul, tocam rozmarinul si intr-o farfurie punem: ¾ din cascaval, rozmarinul, piper negru, cimbru, maioran si sare toate astea amestecam bine.

Apoi curatim usturoiul sil taiem in 2 ori in 4 parti, cu cutitul facem gauri in carne si in gauri introducem usturoiul, usturoiul il puneti dupa gust cit doriti.

Acuma luam amesticatura de cascaval si o introducem sub pielea gainusei ne staruim sa punem cit mai mult dar sa lasati putin pentru a le unge. Cascavalul ramas le ungem pe o parte si pe alta dar cu mare atentie sa nu sa se imprastie cascavalul cascavalul care lam pus sub piele!!!!!

Luam o tigaie si o punem cu ulei de masline la foc si tot in acelasi timp incingem si cuptorul la 180 grade. Cind tigaia va fi ferbinte asezam soldurile de gaina in tigaie dar cu pielita in jos!!! Saram si piparam dupa gust, le prajim la foc mare timp de 2-3min. apoi le intoarcem si iar saram si piperam dupa gust si tot asa lasam sa se prajeasca timp de 2-3min. Apoi le punem intr-un list si le dam in cuptor timp de 30min.

Timp cit se coc la cuptor pregatim sousul de lamiie: in tigaia care am prajit soldurile de gaina adaugam restul cascavalului ramas si scurgem in el socul de la lamiie si punem la foc mic amestecind continiu pina se va forma intr-un sous.

Scoatem soldurile de gaina din cuptor asezam in farfurie si punem sosul linga ea, se poate pune sosul pe gaina ori linga cum doriti……………

Pofta buna!!!!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise