Curatam pestele,il spalam si apoi il lasam la scurs.Stropim pestele cu zeama de lamaie si apoi il condimentam cu sare .Facem un amestec din mustar, ulei de masline,cimbru,rosmarin si piper macinat cu care ungem din belsug pestele.Asezam pestele intr-un vas impreuna cu gogosarii taiati jumatati in care punem cartofii taiati ca pentru prajit.Condimentam legumele cu sare ,piper si rosmarin.Taiem lamaia si o punem si pe ea in vas.
Turnam vinul si un pahar cu apa dupa care acopeim vasul cu o folie de aluminiu si dam la cuptor unde tinem circa o ora dupa care indepartam cu grija folia, srtopim pestele cu sosul din vas si mai tinem la cuptor pana cand totul este bine facut iar pestele frumos rumenit.
Asezonam cu marar verde si servim cald.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii