Se pun brocolli la fiert.Cand sunt gata,se scurg de apa.
Se incinge uleiul,se adauga ceapa,iar cand aceasta devine transparenta se adauga somonul taiat bucatele,brocolli.Se caleste putin,cat sa se amestece ingredientele si se adauga crema de branza,se condimenteza cu sare si piper.Se incorporeaza bine si se lasa sa dea cateva clocote.
Se serveste cu spaghete (fierte in apa cu sare si scurse bine)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii