autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Somon afumat (sau orice peste afumat fara oase) cu paine de secara

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 200 g somon afumat (batog), , 150 g branza de vaci, , 8 felii subtiri de paine de secara, , 40 g unt, , 4 linguri ierburi aromate taiate marunt (cimbru, busuioc, marar), , 1/2 lamaie, , sare, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Incingeti untul intr-o tigaie si rumeniti feliile de paine pe ambele parti, apoi scoateti-le si lasati-le sa se raceasca pe un gratar. Intr-un castron, amestecati cu furculita branza, cateva picaturi de zeama de lamaie, ierburile aromate, sarea si piperul. Taiati pestele fasii, asezati-le pe 4 felii de paine, puneti peste ele cate un sfert din amestecul de branza, din nou fasii de somon, stropiti-le cu putina zeama de lamaie si acoperiti-le cu celelalte felii de paine. Serviti-le cu o salata mixta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon afumat (sau orice peste afumat fara oase) cu paine de secara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Medalion de somon cu cartofi natur la cuptor.

Medalion de somon cu cartofi natur la cuptor.

Se spala bine medalionul de somon si se aseaza intr-o tava yenna,pe langa care punem o ceapa rosie

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Bors de peste

Bors de peste

In oala cu ulei si 1pahar cu apa,se pune ceapa tocata marunt,radacinoasele date pe razatoare iar

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 200 g somon afumat (batog)
  • 150 g branza de vaci
  • 8 felii subtiri de paine de secara
  • 40 g unt
  • 4 linguri ierburi aromate taiate marunt (cimbru
  • busuioc
  • marar)
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon pe pat de orez, la cuptor
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide