autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Somon afumat (sau orice peste afumat fara oase) cu paine de secara

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 200 g somon afumat (batog), , 150 g branza de vaci, , 8 felii subtiri de paine de secara, , 40 g unt, , 4 linguri ierburi aromate taiate marunt (cimbru, busuioc, marar), , 1/2 lamaie, , sare, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Incingeti untul intr-o tigaie si rumeniti feliile de paine pe ambele parti, apoi scoateti-le si lasati-le sa se raceasca pe un gratar. Intr-un castron, amestecati cu furculita branza, cateva picaturi de zeama de lamaie, ierburile aromate, sarea si piperul. Taiati pestele fasii, asezati-le pe 4 felii de paine, puneti peste ele cate un sfert din amestecul de branza, din nou fasii de somon, stropiti-le cu putina zeama de lamaie si acoperiti-le cu celelalte felii de paine. Serviti-le cu o salata mixta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon afumat (sau orice peste afumat fara oase) cu paine de secara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Merlucius in crusta de malai

Merlucius in crusta de malai

Pestele dezosat, spalat, se usuca in servet de hartie. Il trecem printr-un dressing obtinut din

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste
Somon la teflon

Somon la teflon

Se spala bucatile de somon sub jet de apa rece si apoi se sterg cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

2 voturi    8 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 200 g somon afumat (batog)
  • 150 g branza de vaci
  • 8 felii subtiri de paine de secara
  • 40 g unt
  • 4 linguri ierburi aromate taiate marunt (cimbru
  • busuioc
  • marar)
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste pe sare la cuptor