Reteta postata pe: 12 decembrie 2009
Ingrediente
-700 g somon fileu, -1 lamaie, -1 punga de legume mexicane, -ulei de masline, -1 lingurita de capere, -5 catei de usturoi, -sare,piper, -cateva fire de marar proaspat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 50 min
Mod de preparare
Fileul de somon se taie felii de 3 cm grosime si se marineaza in zeama si coaja unei lamai si cateva linguri de ulei de masline,timp de 1 ora la frigider.Se tapeteaza o tava cu hartie pergament si se toarna marinata in care a stat pestele,legumele din punga si apoi pestele.Se asezoneaza cu sare,piper,capere, marar tocat si usturoiul tocat marunt;se coace la 180 grade timp de 20-30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon Blaireau" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate