Ingrediente
1 kg rondele de somon, 1 buchet brocoli, 4 catei de usturoi, 50 ml vin alb, 2 linguri ulei, sare, piper, Sos:, 500 g ciuperci, 2 linguri ulei, 200 ml smantana lichida, Garnitura:, paste chinezesti cu faina de hrisca sau alta garnitura
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
0 voturi
Mod de preparare
Pentru sos, se pun in tigaia cu ulei, ciupercile feliate, dupa ce s-a evaporat apa din ele, se adauga 1 ceasca cu apa, se lasa la fiert 15 min, se lasa focul mic, se adauga smantana amestecand continuu usor, iar cand incepe sa se ingroase, se condimenteaza si se opreste focul.
In acest timp, se pun pastele la fiert in apa cu putina sare, doar 3min (asa sunt instructiunile), apoi se scurg.
Pe farfurie, se pun paste fierte, alaturi peste cu brocoli, iar deasupra sos de ciuperci.