Presaram un strat de sare mare in dubletta,peste care asezam somonul stropit cu ulei de masline si zeama de lamaie. Peste somon, asternem felii de lamaie. Lasam vasul acoperit pe flacara, pentru 15-20 minute(pana isi schimba culoarea)
Intre timp pregatim sosul: se amesteca faina cu uleiul, vinul,condimentele.Se lasa pe flacara, amestecand mereu cu telul, pana se obtine o compozitie de consistenta smantanii subtiri.
Servim somonul cu garnitura de cartofi natur, si sos presarat cu patrunjel verde.



Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...
Varza a la Cluj
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii