autor:

Cristina Oprica

» » Mancaruri cu peste

Somon cu mustar la cuptor

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
1/4 cana de unt topit, 3 linguri de mustar (Dijon de preferat), 1.5 linguri de miere, 1/4 cana de crutoane de paine sfaramate (pesmet mare), 1/4 cana de migdale taiate marunt, 4 linguri de patrunjel proaspat tocat marunt, 4 fileuri de somon, sare si piper dupa gust, lamaie pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Preincalziti bine cuptorul. Intr-un castronel amestecati untul, mustarul si mierea. Intr-altul amestecati pesmetul, migdalele si patrunjelul. Ungeti fiecare fileu cu amestecul de miere, mustar si unt si presarati amestecul de pesmet cu migdale si patrunjel. Coaceti somonul 12-15 minute pana cand furculita intra usor. Adaugati sare si piper si garnisiti fiecare fileu cu o felie subtire de lamaine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de somn pe pat de legume si sos de smantana

File de somn pe pat de legume si sos de smantana

Intr-o tigaie tip woc se pune uleiul si untul si se pune pe foc mic,cand untul s-a topit se adauga

3 voturi    2 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Crap la cuptor pe pat de cartofi

Crap la cuptor pe pat de cartofi

Crapul romanesc de tip oglinda este mai dulce si mai gustos decit cel cu multi solzi. Chiar daca

17 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/4 cana de unt topit
  • 3 linguri de mustar (Dijon de preferat)
  • 1.5 linguri de miere
  • 1/4 cana de crutoane de paine sfaramate (pesmet mare)
  • 1/4 cana de migdale taiate marunt
  • 4 linguri de patrunjel proaspat tocat marunt
  • 4 fileuri de somon
  • sare si piper dupa gust
  • lamaie pentru decor

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
MACROU LA CUPTOR