autor:

Cristina Oprica

» » Mancaruri cu peste

Somon cu mustar la cuptor

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
1/4 cana de unt topit, 3 linguri de mustar (Dijon de preferat), 1.5 linguri de miere, 1/4 cana de crutoane de paine sfaramate (pesmet mare), 1/4 cana de migdale taiate marunt, 4 linguri de patrunjel proaspat tocat marunt, 4 fileuri de somon, sare si piper dupa gust, lamaie pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Preincalziti bine cuptorul. Intr-un castronel amestecati untul, mustarul si mierea. Intr-altul amestecati pesmetul, migdalele si patrunjelul. Ungeti fiecare fileu cu amestecul de miere, mustar si unt si presarati amestecul de pesmet cu migdale si patrunjel. Coaceti somonul 12-15 minute pana cand furculita intra usor. Adaugati sare si piper si garnisiti fiecare fileu cu o felie subtire de lamaine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/4 cana de unt topit
  • 3 linguri de mustar (Dijon de preferat)
  • 1.5 linguri de miere
  • 1/4 cana de crutoane de paine sfaramate (pesmet mare)
  • 1/4 cana de migdale taiate marunt
  • 4 linguri de patrunjel proaspat tocat marunt
  • 4 fileuri de somon
  • sare si piper dupa gust
  • lamaie pentru decor

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Dorada la cuptor pe pat de cartofi