Preincalziti bine cuptorul. Intr-un castronel amestecati untul, mustarul si mierea. Intr-altul amestecati pesmetul, migdalele si patrunjelul. Ungeti fiecare fileu cu amestecul de miere, mustar si unt si presarati amestecul de pesmet cu migdale si patrunjel. Coaceti somonul 12-15 minute pana cand furculita intra usor. Adaugati sare si piper si garnisiti fiecare fileu cu o felie subtire de lamaine.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii