autor:

Cristina Oprica

» » Mancaruri cu peste

Somon cu mustar la cuptor

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
1/4 cana de unt topit, 3 linguri de mustar (Dijon de preferat), 1.5 linguri de miere, 1/4 cana de crutoane de paine sfaramate (pesmet mare), 1/4 cana de migdale taiate marunt, 4 linguri de patrunjel proaspat tocat marunt, 4 fileuri de somon, sare si piper dupa gust, lamaie pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Preincalziti bine cuptorul. Intr-un castronel amestecati untul, mustarul si mierea. Intr-altul amestecati pesmetul, migdalele si patrunjelul. Ungeti fiecare fileu cu amestecul de miere, mustar si unt si presarati amestecul de pesmet cu migdale si patrunjel. Coaceti somonul 12-15 minute pana cand furculita intra usor. Adaugati sare si piper si garnisiti fiecare fileu cu o felie subtire de lamaine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pilaf italienesc cu cotlet de rechin

Pilaf italienesc cu cotlet de rechin

Se fierbe orezul dupa ce l-am spalat bine, dupa indicatiile de pe punga.La acest orez am adaugat

3 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Rulouri de salau cu legume la cuptor

Rulouri de salau cu legume la cuptor

1.Se spala pestele apoi se sareaza si condimenteaza,se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa o

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/4 cana de unt topit
  • 3 linguri de mustar (Dijon de preferat)
  • 1.5 linguri de miere
  • 1/4 cana de crutoane de paine sfaramate (pesmet mare)
  • 1/4 cana de migdale taiate marunt
  • 4 linguri de patrunjel proaspat tocat marunt
  • 4 fileuri de somon
  • sare si piper dupa gust
  • lamaie pentru decor

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
File de peste pane cu legume natur