autor:

Cristina Oprica

» » Mancaruri cu peste

Somon cu mustar la cuptor

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
1/4 cana de unt topit, 3 linguri de mustar (Dijon de preferat), 1.5 linguri de miere, 1/4 cana de crutoane de paine sfaramate (pesmet mare), 1/4 cana de migdale taiate marunt, 4 linguri de patrunjel proaspat tocat marunt, 4 fileuri de somon, sare si piper dupa gust, lamaie pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Preincalziti bine cuptorul. Intr-un castronel amestecati untul, mustarul si mierea. Intr-altul amestecati pesmetul, migdalele si patrunjelul. Ungeti fiecare fileu cu amestecul de miere, mustar si unt si presarati amestecul de pesmet cu migdale si patrunjel. Coaceti somonul 12-15 minute pana cand furculita intra usor. Adaugati sare si piper si garnisiti fiecare fileu cu o felie subtire de lamaine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Caracatita a la Gallega

Caracatita a la Gallega

Caracatita cel mai bine e sa fie congelata pentru a nu se intarii cand o fierbeti. Eu cumpar caracatita

3 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Peste cu sos de lamaie

Peste cu sos de lamaie

Se spala bine pestele si se usuca intr-un prosop curat. Nu se da nici prin faina, nici prin malai.

8 voturi    2 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/4 cana de unt topit
  • 3 linguri de mustar (Dijon de preferat)
  • 1.5 linguri de miere
  • 1/4 cana de crutoane de paine sfaramate (pesmet mare)
  • 1/4 cana de migdale taiate marunt
  • 4 linguri de patrunjel proaspat tocat marunt
  • 4 fileuri de somon
  • sare si piper dupa gust
  • lamaie pentru decor

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
FILE DE PANGASIUS CU CRUSTA DE MUSTAR