Se spala fileul de somon, sa sareaza si se pipereaza si se da la rece.
Cartofii se curata si se taie cuburi impreuna cu morcovii.
Se unge un vas de yena cu ulei, se aseaza toate legumele impreuna cu somonul si se da la cuptor 20-30 min.
Intr-un bol se amesteca smantana, sana, mararul tocat si 2 linguri de zeama de lamaie cu putina coaja rasa de lamaie.
se serveste cu acel sos alaturi si vin alb
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii