Fileurile se spala, se sterg si se stropesc cu 2 linguri de suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza. Se unge o forma de sufleu, se presara o ceapa tocata si deasupra se aseaza fileurile. Supa se incalzeste si se toarna peste peste si se acopera cu folie de aluminiu. Se coace la cuptor 10 minute. Spanacul se curata, se spala si se caleste impreuna cu o ceapa si usturoiul tocat. Se adauga sare, piper, nucsoara. Se prepara si sosul: se bat in bain-marie galbenusurile cu iaurt si o lingura de suc de lamaie. Somonul se serveste alaturi de spanac si sos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii