Somon cu spanac

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri de somon
  • 3 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • 350ml supa de peste
  • 2 cepe
  • 600g spanac
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • nucsoara
  • 2 galbenusuri
  • 150g iaurt
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

Fileurile se spala, se sterg si se stropesc cu 2 linguri de suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza. Se unge o forma de sufleu, se presara o ceapa tocata si deasupra se aseaza fileurile. Supa se incalzeste si se toarna peste peste si se acopera cu folie de aluminiu. Se coace la cuptor 10 minute. Spanacul se curata, se spala si se caleste impreuna cu o ceapa si usturoiul tocat. Se adauga sare, piper, nucsoara. Se prepara si sosul: se bat in bain-marie galbenusurile cu iaurt si o lingura de suc de lamaie. Somonul se serveste alaturi de spanac si sos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise