autor:

zana b.

» » Mancaruri cu peste

Somon cu spanac

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
4 fileuri de somon, 3 linguri suc de lamaie, sare, piper, 350ml supa de peste, 2 cepe, 600g spanac, 1 catel de usturoi, 2 linguri de ulei de masline, nucsoara, 2 galbenusuri, 150g iaurt, coaja de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Fileurile se spala, se sterg si se stropesc cu 2 linguri de suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza. Se unge o forma de sufleu, se presara o ceapa tocata si deasupra se aseaza fileurile. Supa se incalzeste si se toarna peste peste si se acopera cu folie de aluminiu. Se coace la cuptor 10 minute. Spanacul se curata, se spala si se caleste impreuna cu o ceapa si usturoiul tocat. Se adauga sare, piper, nucsoara. Se prepara si sosul: se bat in bain-marie galbenusurile cu iaurt si o lingura de suc de lamaie. Somonul se serveste alaturi de spanac si sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon cu spanac gratinat

Somon cu spanac gratinat

Medalioanele de somon se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu zeama de lamaie si se condimenteaza

4 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Taitei cu spanac si somon

Taitei cu spanac si somon

Se pun taiteii la fiert intr-un vas cu apa. Intre timp, se caleste spanacul cateva minute cu putin

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mandu Anca , 07 noiembrie 2013

    Am mancat si eu , este fffffffbun.....un regal pt papile gustative

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 fileuri de somon
  • 3 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • 350ml supa de peste
  • 2 cepe
  • 600g spanac
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • nucsoara
  • 2 galbenusuri
  • 150g iaurt
  • coaja de lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Chiftelute de guvizi de apa dulce marinate