Pt.marinatã:Somonul s-au orice alt peste care vã place,se condimenteazã.Se adaugã usturoiul intreg zdrobit,si sucul de portocalã(e).Se lasã cam 20 min.
Pt.aceastã retetã este ideal vasul de lut(roman).Se pune putin ulei de mãsline(bucãtile mele de peste erau f. slabe in grãsime,altfel nu puneam deloc)peste se pune pestele,ciupercile intregi,marinata,piper boabe optional,pãtrunjel tocat si rondelele de portocalã.Se dã la cuptor pt.20 min.pestele se face foarte repede.
Am servit cu garniturã de cartofi copti si spanac cu smântânã.
Am respectat reteta originalã,am adãugat in + ciuperci.Am gãtit special pt. sotul meu,care e "certat" cu pestele.Spre surprinderea mea,i-a plãcut mult!!!sucul de portocalã ii dã un gust aparte....
Poftã bunã!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii