Pt.marinatã:Somonul s-au orice alt peste care vã place,se condimenteazã.Se adaugã usturoiul intreg zdrobit,si sucul de portocalã(e).Se lasã cam 20 min.
Pt.aceastã retetã este ideal vasul de lut(roman).Se pune putin ulei de mãsline(bucãtile mele de peste erau f. slabe in grãsime,altfel nu puneam deloc)peste se pune pestele,ciupercile intregi,marinata,piper boabe optional,pãtrunjel tocat si rondelele de portocalã.Se dã la cuptor pt.20 min.pestele se face foarte repede.
Am servit cu garniturã de cartofi copti si spanac cu smântânã.
Am respectat reteta originalã,am adãugat in + ciuperci.Am gãtit special pt. sotul meu,care e "certat" cu pestele.Spre surprinderea mea,i-a plãcut mult!!!sucul de portocalã ii dã un gust aparte....
Poftã bunã!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii