Ingrediente
Pt.2 pers:, 2-3 bucãti de somon, ciuperci optional, 1portocalã mare s-au 2 mici,2-3 rondele de portocalã, ulei de mãsline, 4 cãtei de usturoi, Condimente:sare,piper,rozmarin,dafin sec,nucsoarã, pãtrunjel s-au coriandru tocat gros
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
4 voturi
Mod de preparare
Pt.aceastã retetã este ideal vasul de lut(roman).Se pune putin ulei de mãsline(bucãtile mele de peste erau f. slabe in grãsime,altfel nu puneam deloc)peste se pune pestele,ciupercile intregi,marinata,piper boabe optional,pãtrunjel tocat si rondelele de portocalã.Se dã la cuptor pt.20 min.pestele se face foarte repede.
Am servit cu garniturã de cartofi copti si spanac cu smântânã.
Am respectat reteta originalã,am adãugat in + ciuperci.Am gãtit special pt. sotul meu,care e "certat" cu pestele.Spre surprinderea mea,i-a plãcut mult!!!sucul de portocalã ii dã un gust aparte....
Poftã bunã!
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010
Daca a mancat sotul tau, inseamna ca a iesit delicios.
Alice85 (Chef de cuisine) , 26 mai 2010
Interesant cu sucul de portocala...trebuie incercat Miha.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 mai 2010
Nu ma omor eu dupa peste,dar reteta ta arata tare bine. Felicitari.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 25 mai 2010
Felicitari ! pentru acest preparat delicios.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 mai 2010
O bunatate, trebuie sa recunosc ca arata f. bine si provoaca pofta privind doar platoul. Felicitari!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 mai 2010
Sunt fan peste,asa ca nu pot spune decat ca este o reteta delicioasa..