autor:

emadina

» » Mancaruri cu peste

somon in aluat /somon en croute

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
3 fire de patrunjel, 3 fire de marar, cateva frunze de busuioc proaspat, 1 bat de hrean ras, 50 g unt, coaja rasa de lamaie, 1 kg file de somon, 50 g branza grasa, 500 g foetaj de casa facut cu unt, 1 ou, ulei, sare,

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca branza cun untul si condimentele, se adauga verdeata tocata marunt, hreanul ras si se omogenizeaza bine.Se iau fileurile de somon si se ung din belsug cu aceasta pasta, apoi se pun una peste alta sub forma de sandwich, cu umplutura in interior.Se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu galbenus de ou batut.
Aluatul se intinde bine dandu/i o forma rectangulara de dimensiuni potrivite pentru a putea impacheta in el somonul.Somonul se impacheteaza in aluat, se unge cu galbenus de ou si se da la cuptor pana se rumeneste cca 30 /40 min
Se serveste cu cartofi natur cu verdeata si felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "somon in aluat /somon en croute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon in crusta de pesto cu menta si fistic

Somon in crusta de pesto cu menta si fistic

Pentru sosul pesto, punem toate ingredientele in blender si le mixam pana obtinem o pasta fina. Daca

4 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
PAELLA

PAELLA

Se pune o oala cu apa si sare la fiert dupa ce a dat apa in clocot se pun crevetii.Se lasa doar 3

21 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Era frumos daca aveai si poze la reteta asta. Oricum cred ca iese buna.

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 fire de patrunjel
  • 3 fire de marar
  • cateva frunze de busuioc proaspat
  • 1 bat de hrean ras
  • 50 g unt
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 kg file de somon
  • 50 g branza grasa
  • 500 g foetaj de casa facut cu unt
  • 1 ou
  • ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Era frumos daca aveai si poze la reteta asta. Oricum cred ca iese buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Macrou marinat