autor:

emadina

» » Mancaruri cu peste

somon in aluat /somon en croute

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
3 fire de patrunjel, 3 fire de marar, cateva frunze de busuioc proaspat, 1 bat de hrean ras, 50 g unt, coaja rasa de lamaie, 1 kg file de somon, 50 g branza grasa, 500 g foetaj de casa facut cu unt, 1 ou, ulei, sare,

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca branza cun untul si condimentele, se adauga verdeata tocata marunt, hreanul ras si se omogenizeaza bine.Se iau fileurile de somon si se ung din belsug cu aceasta pasta, apoi se pun una peste alta sub forma de sandwich, cu umplutura in interior.Se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu galbenus de ou batut.
Aluatul se intinde bine dandu/i o forma rectangulara de dimensiuni potrivite pentru a putea impacheta in el somonul.Somonul se impacheteaza in aluat, se unge cu galbenus de ou si se da la cuptor pana se rumeneste cca 30 /40 min
Se serveste cu cartofi natur cu verdeata si felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "somon in aluat /somon en croute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scoici cu garnitura de spaghete

Scoici cu garnitura de spaghete

Spaghetele le punem intr-o craticioara la fiert conform cu indicatiile de pe punga.Mai intai punem

8 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Crap de Dunare,pane cu mamaliguta si mujdei.

Crap de Dunare,pane cu mamaliguta si mujdei.

Se spala pestele,se da prin faina si apoi prin ou si iar prin faina.Se pune la prajit in ulei incins

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Era frumos daca aveai si poze la reteta asta. Oricum cred ca iese buna.

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 fire de patrunjel
  • 3 fire de marar
  • cateva frunze de busuioc proaspat
  • 1 bat de hrean ras
  • 50 g unt
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 kg file de somon
  • 50 g branza grasa
  • 500 g foetaj de casa facut cu unt
  • 1 ou
  • ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Era frumos daca aveai si poze la reteta asta. Oricum cred ca iese buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Crap la cuptor pe pat de cartofi