autor:

emadina

» » Mancaruri cu peste

somon in aluat /somon en croute

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
3 fire de patrunjel, 3 fire de marar, cateva frunze de busuioc proaspat, 1 bat de hrean ras, 50 g unt, coaja rasa de lamaie, 1 kg file de somon, 50 g branza grasa, 500 g foetaj de casa facut cu unt, 1 ou, ulei, sare,

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca branza cun untul si condimentele, se adauga verdeata tocata marunt, hreanul ras si se omogenizeaza bine.Se iau fileurile de somon si se ung din belsug cu aceasta pasta, apoi se pun una peste alta sub forma de sandwich, cu umplutura in interior.Se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu galbenus de ou batut.
Aluatul se intinde bine dandu/i o forma rectangulara de dimensiuni potrivite pentru a putea impacheta in el somonul.Somonul se impacheteaza in aluat, se unge cu galbenus de ou si se da la cuptor pana se rumeneste cca 30 /40 min
Se serveste cu cartofi natur cu verdeata si felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "somon in aluat /somon en croute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Papricas de peste

Papricas de peste

Se curata ceapa, se taie cubulete mici si se pune la calit in ulei.Se caleste pana cand ceapa devine

6 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI

PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI

Se curata cartofii si se taie pe lungime in 6 bucati fiecare cartof. Se pun fiert in apa cu putina

4 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Era frumos daca aveai si poze la reteta asta. Oricum cred ca iese buna.

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 fire de patrunjel
  • 3 fire de marar
  • cateva frunze de busuioc proaspat
  • 1 bat de hrean ras
  • 50 g unt
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 kg file de somon
  • 50 g branza grasa
  • 500 g foetaj de casa facut cu unt
  • 1 ou
  • ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Era frumos daca aveai si poze la reteta asta. Oricum cred ca iese buna.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
File de somon in verde