Reteta postata pe: 22 aprilie 2010
Ingrediente
1 pachet Foietaj, 1 kg Somon Peste, 200 gr Mozzarella, 5 gr Piper, 10 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 5 gr Sare, 5 gr Praf Usturoi, 5 gr Praf Ceapa
Dificultate: Ridicata | Timp: 1h 40 min
Mod de preparare
Se lasa sa se incalzeasca aluatul si se taie in dreptunghiuri destul de generoase, fileul de somon proaspat de taie cam de patru degete, se scoate pielea si se pun in diagonala pe un dreptunghi de aluat, se pune Maggi Secretul Gustului Intensavor, praf de usturoi, praf de ceapa, piper, deasupra se pune un dreptunghi de mozarela sau cascaval, si se imbraca somonul in aluatul fraged, se stringe bine la capete, se repeta operatiunea pana se termina. Se asaza produsul finit in tava, se unge fiecare bucata cu un ou batut si se da la cuptor cam 30, 40 de minute pana cand aluatul s-a rumenit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in aluat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea,
1 vot
0 comentarii
2h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate