autor:

» » Mancaruri cu peste

Somon in aluat

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
1 pachet Foietaj, 1 kg Somon Peste, 200 gr Mozzarella, 5 gr Piper, 10 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 5 gr Sare, 5 gr Praf Usturoi, 5 gr Praf Ceapa

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se lasa sa se incalzeasca aluatul si se taie in dreptunghiuri destul de generoase, fileul de somon proaspat de taie cam de patru degete, se scoate pielea si se pun in diagonala pe un dreptunghi de aluat, se pune Maggi Secretul Gustului Intensavor, praf de usturoi, praf de ceapa, piper, deasupra se pune un dreptunghi de mozarela sau cascaval, si se imbraca somonul in aluatul fraged, se stringe bine la capete, se repeta operatiunea pana se termina. Se asaza produsul finit in tava, se unge fiecare bucata cu un ou batut si se da la cuptor cam 30, 40 de minute pana cand aluatul s-a rumenit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet Foietaj
  • 1 kg Somon Peste
  • 200 gr Mozzarella
  • 5 gr Piper
  • 10 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 5 gr Sare
  • 5 gr Praf Usturoi
  • 5 gr Praf Ceapa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Saramura de biban la grill (gratar)