autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Somon la cuptor, pe pat de cous-cous

Autor: Claudiu Stoica (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudiu Stoica (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 03 martie 2018

Ingrediente
1 bucata somon (150-200 g),, cous-cous , 1 lime, 2 rosii cherry, ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Pregatim somonul.

Incingem bine gratarul uns cu putin ulei. Punem bucata de somon si doar o rumenim pe ambele parti. Il bagam la cuptor pe coacere la 180 grade C, 10 minute.

Intre timp amestecam cous-cous-ul cu o lingura de pesto, dupa care cu ajutorul unui cerc il punem in mijlocul farfuriei.

Pentru design-ul farfuriei taiem 2 rosii cherry felii, amestecam cu ulei de masline si putina zeama de lamaie si cu ajutorul unei linguri punem pe marginea farfuriei. Dupa cele 10 minute luam somonul si il punem peste cous-cous cu atentie.

Va doresc sa aveti pofta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor, pe pat de cous-cous" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scrumbie coapta

Scrumbie coapta

Cu o zi inainte curatam scrumbiile-se pot curata chiar daca sant putin congelate le spalam si le

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Chiftelute cu ton in stil marocan

Chiftelute cu ton in stil marocan

Un deliciu, am ramas fara cuvinte. Merg de minune cu paine marocana calduta si o salata cu otet balsamic

4 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata somon (150-200 g),
  • cous-cous 
  • 1 lime
  • 2 rosii cherry
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Peste cu cartofi la cuptor