autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Somon la cuptor, pe pat de cous-cous

Autor: Claudiu Stoica (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudiu Stoica (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 03 martie 2018

Ingrediente
1 bucata somon (150-200 g),, cous-cous , 1 lime, 2 rosii cherry, ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Pregatim somonul.

Incingem bine gratarul uns cu putin ulei. Punem bucata de somon si doar o rumenim pe ambele parti. Il bagam la cuptor pe coacere la 180 grade C, 10 minute.

Intre timp amestecam cous-cous-ul cu o lingura de pesto, dupa care cu ajutorul unui cerc il punem in mijlocul farfuriei.

Pentru design-ul farfuriei taiem 2 rosii cherry felii, amestecam cu ulei de masline si putina zeama de lamaie si cu ajutorul unei linguri punem pe marginea farfuriei. Dupa cele 10 minute luam somonul si il punem peste cous-cous cu atentie.

Va doresc sa aveti pofta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor, pe pat de cous-cous" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste fitofag cu ardei, rosii, cartofi la cuptor

Peste fitofag cu ardei, rosii, cartofi la cuptor

Se curata pestele, se spala si se lasa o jumate de ora in apa rece. Intr-un bol se curata ardeii

4 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Placinta cu ton

Placinta cu ton

Se pregateste maiaua astfel, intr-un castronel se faramiteaza drojdia, peste ea se pune o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata somon (150-200 g),
  • cous-cous 
  • 1 lime
  • 2 rosii cherry
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Creveti in vin rosé si sos picant de usturoi