autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Somon la cuptor, pe pat de cous-cous

Autor: Claudiu Stoica (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudiu Stoica (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 03 martie 2018

Ingrediente
1 bucata somon (150-200 g),, cous-cous , 1 lime, 2 rosii cherry, ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Pregatim somonul.

Incingem bine gratarul uns cu putin ulei. Punem bucata de somon si doar o rumenim pe ambele parti. Il bagam la cuptor pe coacere la 180 grade C, 10 minute.

Intre timp amestecam cous-cous-ul cu o lingura de pesto, dupa care cu ajutorul unui cerc il punem in mijlocul farfuriei.

Pentru design-ul farfuriei taiem 2 rosii cherry felii, amestecam cu ulei de masline si putina zeama de lamaie si cu ajutorul unei linguri punem pe marginea farfuriei. Dupa cele 10 minute luam somonul si il punem peste cous-cous cu atentie.

Va doresc sa aveti pofta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor, pe pat de cous-cous" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu sos picant

Peste cu sos picant

Intr-o cratita cu gura mare lata se pune pe fund patrunjel si coriandu taiat bucatele si ardeii care

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Guvizi in sos de rosii

Guvizi in sos de rosii

Pestele curatat,spalat,pudrati cu sare se trec prin faina apoi se prajesc in ulei incins si se scot

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata somon (150-200 g),
  • cous-cous 
  • 1 lime
  • 2 rosii cherry
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste Merlucius cu pesmet la tigaie