Se sareaza si se pipereaza feliile de somon, se mixeaza untul cu zeama de lamaie de la o lamaie si coaja rasa de la lamaie (doar partea galbena cea alba este amara) si cu otetul de la capere si se ung bine feliile de somon, dupa care se pun intr-o tava, se presara caperele peste si cate o felie de lamaie pe fiecare felie de somon, se da la cuptor cam 20-30 minute la 190 grade, din cand in cand se pune cu lingura sos peste felii din tava. Se serveste cu cartofi natur tavaliti prin patrunjel tocat, si cu un vin alb demi sec usor fructat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii