Reteta postata pe: 17 martie 2009
Ingrediente
4 felii de somon, 5 linguri de capere in otet, 125g unt aromatizat cu usturoi, 2 lamai mari, sare si piper dupa gust, 1 varf cutit nucsoara macinata
Dificultate: Redusa | Timp: 7h 30 min
Mod de preparare
Se sareaza si se pipereaza feliile de somon, se mixeaza untul cu zeama de lamaie de la o lamaie si coaja rasa de la lamaie (doar partea galbena cea alba este amara) si cu otetul de la capere si se ung bine feliile de somon, dupa care se pun intr-o tava, se presara caperele peste si cate o felie de lamaie pe fiecare felie de somon, se da la cuptor cam 20-30 minute la 190 grade, din cand in cand se pune cu lingura sos peste felii din tava. Se serveste cu cartofi natur tavaliti prin patrunjel tocat, si cu un vin alb demi sec usor fructat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la tava" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Dupa ce am spalat si curatat pestele il bagam la cuptor, pentru 30 de minute. In acest timp curatam
10 voturi
1 comentariu
45 min
Curatam,spalam si taiem julienne ceapa si ardeii.Punem ceapa la calit la foc domol pana se inmoaie
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010
Bun,foarte bun...