Cartofii intregi se dau la fiert cu sare.
Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe un pat de sare in tigaie de teflon sau dubletta. Daca pestele este subtire, il asezam in doua, ca sa nu se arda.
Intre timp preparam sosul:
Rumenim faina si susanul in vas de teflon, adaugam grasimea, apoi vinul, taria si apa pana obtinem consistenta unei smantani groase. Condimentam dupa placere.
Servim pestele alaturi de cartofi natur, asezonat cu sosul de susan
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii