1. Pune zaharul intr-o cratita cu 250 ml apa, lasa-l sa fiarba si gateste timp de 2 minute.Lasa siropul sa se raceasca complet.
2. Fa capsunii piure intr-un blender.Adauga siropul racit si otetul si amesteca.
3. Pune compozitia obtinuta intr-un vas si pune-o la congelator pana ce incepe sa se intareasca, aprox.3 ore. Dupa aceea pune in blender albusul de ou, scoate compozitia cu o furculita, pune-o in blender si amesteca.Pune compozitia inapoi in vas si in congelator pana ce se intareste.Serveste sorbetul cu capsuni prospeti.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii