autor:

Dachman Laura

» » , , , Dulciuri diverse, Inghetate, Prajituri, Spume si creme dulci

Sorbet de capsuni

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
Cantitate : 800 ml, , •250 gr zahar, •500 gr capsuni curatati, •2 lingurite otet balsamic, •1 albus de ou

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

10 voturi

Mod de preparare

1. Pune zaharul intr-o cratita cu 250 ml apa, lasa-l sa fiarba si gateste timp de 2 minute.Lasa siropul sa se raceasca complet.
2. Fa capsunii piure intr-un blender.Adauga siropul racit si otetul si amesteca.
3. Pune compozitia obtinuta intr-un vas si pune-o la congelator pana ce incepe sa se intareasca, aprox.3 ore. Dupa aceea pune in blender albusul de ou, scoate compozitia cu o furculita, pune-o in blender si amesteca.Pune compozitia inapoi in vas si in congelator pana ce se intareste.Serveste sorbetul cu capsuni prospeti.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Sorbet parfumat de capsuni

Sorbet parfumat de capsuni

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga apoi treptat zaharul pudra si zaharul vanilat,

12 voturi    9 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Briose pentru printese

Briose pentru printese

Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul pana se spumeaza si se formeaza o crema.Apoi se adauga uleiul

1 vot    1 comentariu
50 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Excelenta !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

    Super !

  • Fara foto

    Sabi , 11 iunie 2010

    forte formos retet... :-) Dar n-ar putea doamna sau, daca ea nu poate, n-ar putea redacţia să scrie reţeta în limba română???????

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      In mod sigur este tare gustos...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Ce bine mai arata...imi place!

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

      Da, arata frumos sper ca este si gustos. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

10 voturi

Ingrediente

  • Cantitate : 800 ml
  • •250 gr zahar
  • •500 gr capsuni curatati
  • •2 lingurite otet balsamic
  • •1 albus de ou

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Excelenta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Sufleu de ciocolata alba